sunnuntai 21. elokuuta 2016

Tilaa kenkiin ja pituutta sääriin

Näin viime syksynä Kicksissä vaaleanpunaisen pakkauksen, jonka sisältä löytyi kenkiin laitettavat sisäkorot. Koroilla saisi tavallisista tennareista saman pidentävän efektin kuin korkokengillä. Nauroin ja siirryin eteenpäin. Omistan muuten tennarit, joissa on jo valmiiksi rakennettu näkymätön sisäkorko. En siis tiedä miksi ajatus tuntui niin typerältä. Unohdin kuitenkin koko asian. Kunnes eräänä keväisenä päivänä tein ihan uskomattoman löydön: Sain aidot Minna Parikan Bunny Sneaksit niin superhyvään hintaan, että päätin kokeilla. Jos koko ei osuisi kohdalleen, saisin kyllä myytyä kengät eteenpäin.


Koko voisi olla oikea, mutta minulla on ongelmavarvas, joka hiersi kenkiä käytettäessä. Tässä kohtaa muistin ne sisäkorot. Korotettu kanta tarkoittaa tietysti vähän lisätilaa myös kengän kärjessä. Olin samoihin aikoihin tekemässä Eleveniin tilaukseen, joten nappasin myös Invisible heels -kantakorokkeet ostoskoriini. Samantyyppisiä tuotteita saa edullisestikin, kunhan vain malttaa odottaa pitkiäkin toimitusaikoja. Minä en malttanut, joten maksoin aika korkean 25 euron hinnan. Omani on korkeudeltaan 4 cm, mutta varmaan puolet tuosta olisi ollut ihan riittävä. Jalka kasvaa pituutta samalla kun kenkiin tulee tilaa, loistavaa!


Nahkakengät ei ehkä ole optimaalisimmat näiden kanssa, sillä kuten tunnettua, nahka elää. Mielenkiinnolla jään odottamaan sitä jääkö kengän kantavahvikkeesta huolimatta kengän "varteen" jää kantapään muoto. Tähän mennessä kaikki on kuitenkin toiminut mallikkaasti!

4 kommenttia:

 1. Ompa jännä keksintö! Noi sneakersit on ihan älyttömän ihanat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Ilmeisesti tausta näille on se, että erimittaisista jaloista johtuvia ongelmia on korjattu tällaisilla kiiloilla. Oon ihan höpönä korvakenkiin!

   Poista
 2. Whoa mikä keksintö, hämmentävää!

  Nuo kengät on niiin söpöööt <3

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...