sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Niksi-Smykki: Kuinka pumppupullo ei vuoda laukkuunMun kaikkien aikojen suosikkimeikkivoide Make Up For Everin HD vetelee viimeisiään, mutta jokainen tippa on tästä tärkeästä tuotteesta käytettävä. Tuotetta kun ei enää valmisteta.

Korkki on pullosta jo hajonnut, eikä toisaalta pysynyt kuljettaessa paikallaan muutenkaan. Halusin kuitenkin voiteen mukaan Melbourneen lähtiessäni. Mutta miten saan pidettyä laukkuni siistinä ettei pullo omia aikojaan ruiski voidetta ympäriinsä?

Pyörittelin kädessäni silikonihiuslenkkiä. Ahaa! Pyörittelin Blaxini pumpun ympärille stopperiksi. Ei muuten pumppu pumppaile mitään vahingossa, sillä pumppu ei pääse silikonilenkin takia liikkumaan.
Tällä selvittiin Melbourneen ja takaisin. Aion tehdä kyllä toistekin.

Meinasitko kokeilla?

5 kommenttia:

 1. Ihana niksi, todellakin aion kokeilla! Just eilen tuskailin nimittäin yhden korkittomaksi tulleen naamion kanssa ja otin riskin, no hyvin selvittiin anoppilaan ja takaisin ilman naamiokatastrofia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis selvennys, pakkasin sen purkin ihan sellaisenaan kassiin ja toivoin parasta :D + matka oli onneksi tosi lyhyt ;)

   Poista
  2. Heh! Joskus riskit kannattaa, mutta harvemmin näiden pumppupullojen kanssa :D

   Poista
 2. Uu! Näppärää! :) Tosi hyvä vinkki! Itse oon pakannut epävarmat purkit vielä pussiin, mutta tää ois kyllä vähän ekologisempi vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa oon joskus tehnyt. Pusseissa on tietysti se ongelma että ne yleensä likaantuu sitten sisältä ja sotkee pullon ulkopuolelta. Tämä estää koko mekanismin toiminnan. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...