sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenterihulluuden huipentumaKerroin edellisessä joulukalenteripostauksessa ennakkotilanneeni LookFantasticin huikean kalenterin. Olin kuitenkin tilanteessa, jossa tiesin että tulen muuttamaan ihan lähiaikoina, niin peruin tilauksen. Muuttamiseen kun menee kuitenkin rahaa. Kävin tutkimassa kalenterin sisällön ja vähän harmitti. Sisältö näytti tosi hyvältä ja erityisesti nimenomaan kalenteriin tehdyt erikoisjutut kiinnostivat. Raha painoi kuitenkin enemmän vaa'alla.
Kun löysin Lumenen kalenterin, olin ihastunut, mutta hinta vähän järkytti. Palkka oli kuitenkin tullut ja Sokoksella oli pieni tarjous, joten päädyin Lumeneen. Tähän mennessä olen kyllä ollut tosi tyytyväinen! Jopa kynsilakka, johon suhtauduin tosi skeptisesti osoittautui ihan mainioksi. Tuoksu on todella voimakas verrattuna siihen mihin olen tottunut. Nopea kuivuminen on kuitenkin ehdottoman iso plussa.
Yritin myös tilata Ritualsin kalenterin, mutta kyseinen firma perui tilaukseni, koska ei voi lähettää laatikkoa lentopostissa. Muualla se tuntuikin olevan loppu. Tämän missaaminen vähän harmittaa, mutta ehkä on kivempi keskittyä yhteen kuin moneen.

Yritän olla ahkera ja julkaistan Lumenen sisällön joka aamu Instagramissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...