sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Tähtituote olikin huti

Dermosil on varmaan nimenä kaikille tuttu ja jokaisella on siitä mielipide. Minusta merkillä on todella hyviä edullisia tuotteita. Miten olisi esimerkiksi Vera Mona Color Switch -tyyppinen meikkisiveltimen "puhdistussieni" 20 euron sijaan kahdella? Tai ne saippuat, jotka vaan tuoksuvat niin hyvältä. Mun ensikosketukseni näihin tuotteisiin oli varman kymmenen vuotta sitten kun sain äidiltäni saksanpähkinäkäsivoiteen. Rasva toimi niin kuin piti ja jo pelkän tuoksun takia halusi voidella kätensä.

Näin talvella kun huuli on koko ajan halki, kädet hiekkapaperia ja kämpän kosteusprosentti "parhaimmillaan" 16, jos jonkinlainen voide tulee tarpeeseen! Nappasin Dermosililta muiden ostosten yhteydessä pakkauksen, joka sisälsi söpöt vaaleanpunaiset puuvillahanskat ja käsivoiteen. Muistelen että pakkauksen yhteydessä olisi puhuttu varsin suositusta tuotteesta.
Tuote tuntui todella hyvältä iholla. Aloin kuitenkin ihmettelemään miten kädet tuntuvat ja näyttävät koko ajan hyvin kuivilta. Aloin aktiivisesti tutkia asiaa. Kun voiteen levitti illalla käsiinsä, fiilis oli todella hyvä. Kun aamulla pesi kätensä, fiilis oli että koko voide peseytyy veden mukana viemäriin. Niinhän siinä kävi usemmankin kerran. Imeytyminen olikin vain fiilis, totuus oli kalvo, joka peseytyi pois.

Muistelin mielessäni kuinka pakkauksen tuoteteksteissä oli mainittu voiteen olevan suosittu tähtituote tai jotain muuta ympäripyöreää. Tiedättekö miten kuvailin tuotteita kampaamokaupassa jos joku erehtyi kysymään minulle tuntemattomasta tuotteesta? "Tää on ollut tosi suosittu!" Tämähän toki piti paikkansa, mutta mitä se sitten tarkoittaa? Hopeashampoossa se todennäköisesti tarkoitti sitä, että se oli lajinsa edullisin, hiuspuutereissa sitä, että merkki oli ihmisten hyvin tuntema. Joskus nauroin samalle asialla kun mainos mainosti Suomen suosituinta Cavaa. Hihittelin mielessäni ajatukselle, että jos se onkin Suomen ainoa cava! Noh, mainospuheet nyt on aina mainospuheita, täytyy vain osata lukea niiden läpi. Vaikka tätä käsirasvaa en valinnutkaan niitten sanojen takia (vaan niiden hanskojen...), oli tähtituote minulle aika huti.

Tuleeko usein hutiostoksia?

6 kommenttia:

 1. No voit vaikka lukea huomisen ripsaripostaukseni :)

  VastaaPoista
 2. Hmm, mä kyllä tykkäsin tästä :) Kosteutta sitova kalvo on juuri mainio yöksi, kun kosteus ei sitten pääse yön aikana haihtumaan. Mutta no, kaikki ei tosiaan toimi kaikille ja jokaisella on ne omat mieltymyksensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin meille vaan sopii eri jutut. :) Mun käteni olivat niin kuivat, että olisivat erikseen tarvinneet sen kosteuttajan alle.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...