perjantai 6. huhtikuuta 2018

Säästövinkit Hulluille Päiville

On taas se aika vuodesta kun keltainen nettikauppa pullistelee, lakkaa toimimasta ja samaan aikaan mummot kyynärpäillään lyövät muita edestään sekä repivät vaatteita toistensa käsistä. Ensi viikolla on siis Stockmannin Hullut Päivät. Nimensä veroinen tapahtuma!

Hulluilla Päivillä on siis aina ihan ekstrahyviä tarjouksia, mutta kolmasosa niistä on samoja tuotteita kuin viikkoa-kahta aiemmin järjestetyillä Sokoksen 3+1-päivillä. Suuri osa on ennalta-arvattavia tuotteita ja loput sanalla sanoen hulluutta. Joka syksy sieltä löytyy Wondersin nahkanilkkurit, keväisin saman merkin ballerinat, takuuvarmasti sieltä löytyy Cliniquen perusputsarit jne. Eikä tässä mitään, fiksu ihminen tietysti ajoittaa ostoksensa edullisemmille hetkille. Suurin osa Hullujen Päivien tarjonnasta on kuitenkin ihan käsittämättömän huonoja tarjouksia tai ei tarjouksia ollenkaan. Ei nimittäin ole kerta tai toinen kun olen nähnyt HP-hinnalla varustetun tuotteen, joka on kampanjapäivien jälkeen ihan samanhintainen. Joskus toki on erikoiseriä uusissa väreissä ja muuta, jota ei ehkä kannatakaan verrata mihinkään. Totuus on kuitenkin se, että Hullut Päivät kannattaa pitää ainoana hulluna asiana.

Tässä siis mun tärpit/säästövinkit Hullujen Päivien kosmetiikkaan:
Yksi takuuvarmoista HP-tuotteista on Sensain 38-ripsiväri. Nämä lämpimällä vedellä lähtevät ripsivärit on minulle ainoita oikeita, nimittäin pysyy tuulet, tuiskut ja kyyneleet. Kuten ehkä muistat jostain aiemmista jutuista, tilanne on se, että normaalit ripsivärit saan aina irtoamaan niin, että päivän päätteeksi silmänaluset on mustana. Eikä pidä tietysti unohtaa vedenkestäviä ripsivärejä, jotka näin rasvaluomisella on illalla silmäluomina, sillä rasva irroittaa vedenkestävän.

Jos totta puhutaan, niin Sensai, joka oli ihan mun ykkösripsari, on jäänyt. Tilalle on tullut niin ikään lämpimällä vedellä lähtevä Cliniquen Lash Power. Kummankin toiminta on siis samanlaista, kummassakin on pieni harja, mutta Sensai on viime vuosina rapissut ikävästi.
Jos kuitenkin tykkäät todella paksusta, hämähäkkimäisestä lopputuloksesta tai jättiharjoista, niin nämä kannattaa jättää kokeilematta.
Fudgen hopeashampoo ja -hoitoaine on mun ehdottomia lemppareita uskomattoman imelästä toffeetuoksustaan huolimatta. 29,90 euroa kummastakin täysikokoisesta tuotteesta on oikeasti ihan hyvä hinta! Hintaa näillä on yksistään hieman päälle 20 euroa. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että olipa tukka kuinka lämmin tahansa, toinen tuote näistä riittää, oli se sitten shampoo tai hoitoaine. Sokoksella on muuten viime aikoina ollut kampanjapäivinä (kauneuspäivät, hiuspäivät, kesätarjoukset) sama shampoo tai hoitoaine yksittäin n. 15 eurolla. Itse siis odottaisin ja ostaisin yksittäin jos ei erityisen kiire ole saada uusia tuotteita.
Lancomen Juicy Shaker on huuliöljy, joka tuntuu huulilla todella mukavalta. En kuitenkaan suosittele ottamaan sitä vihreää kaikesta mielenkiintoisuudestaan huolimatta. Makuajatuksena omena on ihan jees, mutta kun se maistuu ihan saippualta!
Lumenen poskipunasetin sain viime talvena toisen Lumene-tuotteen kylkiäisinä. Poskipuna on pakkauksineen tosi kaunis ja poskipuna levittyy kauniisti hileisyydestään huolimatta. Sen sijaan tuo sivellin on ihan turha. Annoin omani 1-vuotiaalle veljentytölleni, joka tykkää sutia itseään äidin meikkisiveltimillä. Siihen se on oikein hyvä.
Foreon Luna Mini 2 -kasvojenpuhdistuslaite on 99 euron hinnallaan ihan pätevä tuote. Olen tykännyt omasta Luna Ministäni tosi paljon, mutta viimeisen parin vuoden aikana en ole kokenut tarvetta laitteelle, jälleenmyyntiarvoakaan ei tunnut olevan. Oletko siis ihan varma että tarvitset ja haluat laitetta?
Lumenen Glow Boost -seerumi on ollut suuren hypetyksen kohteena muutaman viime vuoden aikana. En tykännyt itse yhtään silikonimönjästä. Sen sijaan ottaisin tuon 50 millilitran pullon Artic Dew Quenching Aqua -seerumia kahdellakympillä. Tämä on ollut mun ehdoton luottotuote nyt talvella kun kaikki kuivuu. Tuoksu on aika voimakkaan parfyyminen, mutta ei haittaa, koska toimii muuten niin hyvin! Normaalihinta 30ml tuotteelle päälle 20 euroa.
Redkenin All Soft -tuotesarja on sellainen, josta en luovu. Kaiken lisäksi jos niitä tuotteita saa kohtuuhintaan, niin miksi asiaan ei kiinnittäisi huomiota. Puolen litran pakkaukset shampoota ja hoitoainetta yhteensä 49 euroa ei sinällään ole huono hinta, mutta tällainen kombo on useimmille hiuksille ihan liikaa. Hoitoaine on ihan oikea tuote vaalennetetuille ja muuten ihan korpulta tuntuville hiuksille. All Soft shampootakin voi tuollaiseen tukkaan käyttää toisinaan. Sen sijaan jos "normaalitukkainen" näitä käyttää yhdessä, on lopputulos lähmäinen, "ylihoidettu" ja muutenkin koko ajan likainen. Suosittelen taas odottamaan Sokoksen kauneuspäiviä, josta näitä voi ostaa yksittäin n. 25 euron hintaan.

Vielä muutama huomio elektroniikkapuolelta, joka yleensä on se tylsin asia:Smegin vedenkeitin lämpötilansäädöllä on kerrankin oikealla hinnalla myynnissä! Minulla on kesästä asti ollut samanlainen eri värissä. Lämpötilavaihtoehdot ovat 50, 60, 70, 80, 90, 95 ja 100. Näiden luulisi useimmille teenjuojille olevan just eikä melkein. Stockmannin normaalihinta tälle on 179 euroa, mutta ei pidä hämääntyä, esim. Gigantin normaalihinta on 139 euroa. Ei pöllömpi tarjous silti, koska tällä hinnalla keittimestä tulee ihan kilpailukykyinen muihin vastaaviin verrattuna.
Vielä Stockmannin yhteistyökumppanin puolelta on mainittava tuote, jonka ostaisin jos minulla ei olisi jo: Philipsin vaatehöyrytin. Vaateliikkeissä ja TV-shopissa vaatteita ei silitetä perinteisellä raudalla, ne höyrytetään. Höyrytyksellä saa normaalit rypyt pois, pahoja hajuja neutraloitua ja pahimmat vekit siloteltua. Tässä pienehkössä laitteessa on pieni vesisäiliö, mutta muuten lopputulos on paljon parempi kuin esimerkiksi isommalla vastaavalla Singerin laitteella. Normaalihinta tällä on pyörinyt 60 eurosta ylöspäin, satunnaisesti sen on jostain saanut jopa 50 eurolla. 35 euroa tästä höyryttimestä on varsin sopuhinta.

Huh, taidan taas selvitä Hullut Päivät ilman hulluutta. Mites sinä, uskaltaudutko verkkokauppaostoksille tai jopa tavarataloon?

4 kommenttia:

 1. Mua huvittaa toi Lumenen seerumi, meillä täällä se on ollut poistohinnoiteltuna 15€ cittarin poistohyllyssä jo jonkin aikaa - juurikin tuo iso koko :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! :D Mun täytyy tulla hamstraamaan. :D Ehkä tuo oranssi on niin hehkutettu, että tämä on jotenkin jäänyt sen jalkoihin?

   Poista
 2. Mua ei ole jaksanut Hullarit viime vuosina ihan hirveästi innostaa. Melkein kaikkien ketjujen omilla "halpuutuspäivillä" pyörii samat tuotteet, joten jos niitä hinkuaa, ei tarvitse ryysiä yhteen paikkaan, vaan odottaa rauhassa seuraavaa "halpuutuspäivää", joka on jo nurkan takana. Taidan jättää Hullarit väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta! Musta on aina mielenkiintoista katsoa onko mitään sen arvoista, että on pakko saada. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...