sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Inspiraatiota etsimässäKuten olette ehkä huomanneet, blogi on ollut vähän normaaliakin satunnaisempi viime kuukausina. Sain alkutalvesta töitä Helsingistä. Täysien työpäivien ja kahden kaupungin välillä reissaamisen lisäksi ei aina jaksa kiinnostua ihan kaikesta. Tämän kun lisää siihen ajatukseen, että bloggaajan tulisi lähestulkoon olla ammattilainen, inspiraatio on ollut vähän hukassa.

Helsingissä asumisen hyviä puolia on kuitenkin se, että kaikenlaista tapahtumaa ja  kissanristiäistä olisi enemmän kuin vähemmän. Harvemmin kutsuja niihin pr-tilaisuuksiin tulee, mutta kun niitä tulee, tapahtumat ovat tietysti keskellä päivää. Onneksi Indiedaysin Inspiration weekend ja gaala olivat pääosin lauantaina ja tapahtumat niin lähellä, että viikonloppu oli jätettävä blogijutuille!
Inspiroiduin ihan oikeasti! Lauantaiaamu alkoi Jennyn ihan huikealla avaavalla jumpalla ja venyttelyllä. Tämä oli tietysti suunnattu tällaisille kyyryselkäisille toimistötyöläisille ja tuntui että koko keho aukesi ja raajat loksahtivat paikoilleen. Inspiraatio nro 1: Tätä lisää.

Päivän aikana inspiraatiosta meille oli puhumassa Bay Helsingin Julia Oravisto. Inspiraatio nro 2: Lähde testaamaan paikan Barre-tunnit. (Kävin testaamassa, tykkäsin ja ostin kortin uusia käyntejä varten.)

Päivässä mukana oli myös kosmetiikkamerkki Nuxe, joka on tuttu nimenä, mutta myös tuoksuna. Ihmiset kommentoivat, että tuoksusta tulee mieleen Riviera. Minusta tuoksu oli aurinkorasva. Tosin rantakaupunkihan se Rivierakin on! Inspiraatio nro 3: Keskity ihonhoitoon enemmän.

Tilaisuus loppui lounaaseen, johon kuului mm. sushisalaatti. Siitä asti olen himoinnut sushia. Inspiraatio nro 4: Hanki sushiaineksia.
Illaksi luvassa oli gaala, joka tietysti tarkoittaa sitä, että pääsin ulkoiluttamaan uusia kenkiäni. Se oli niiden kanssa rakkautta ensisilmäyksellä. Nyt ne on myös testattu ja hyviksi todettu. Inspiraatio nro 5: Rakkautta ensi silmäyksellä on olemassa.
Paikalla esiteltiin muun muassa silmälaseja, kameroita, erilaisia juomia, mutta parasta oli tietysti kun törmäsin heti alkuvaiheessa Mariaan ja Pauliinaan. Koska olin yksin tapahtumaan menossa, ajattelin että käväisen vain katsomassa, mutta noiden naisten kanssa monta tuntia vierähti salamannopeasti! Inspiraatio nro 6: Tapaa enemmän ihmisiä.
Inspiraatio nro 7: VÄRIT! Katsokaa nyt miten hienosti Pauliina koristeli drinkkinsä kynsiensä mukaan!
Inspiraatio nro 8: Uusia tuotteita, uusia merkkejä! Miten olisi mm. magneettiset siveltimet, jotka pysyvät pystyssä metallialustalla? Huikeaa!


Kuva: Jere Viinikainen

Inspiraatio nro 9: Hanki uudet silmälasit! Ysäri tuntuu olevan aika pop, mutta minä en oikeastaan halua samanlaisia laseja kun muistan äidilläni olleen. Uudet lasit on kuitenkin hankittava, joten pitäisköhän käydä tutkimassa vaihtoehtoja, reseptikin on jo. (Vaan mikä tota toispuoleisen hymyn suuta vaivaa? :D )

Niin, ehkä sitä vaan pitäisi tehdä enemmän, niin inspiroituisi enemmän! Mistä sinä inspiroidut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...