perjantai 28. lokakuuta 2011

Yhdestoista kouluviikko

Maanantaina meillä oli vielä lomapäivä tai "etäpäivä" syystä, jota kukaan ei tiedä.

Tiistaina palasimme kouluun ja oma opettajamme oli edelleen poissa, joten meillä oli sijainen. Katsottiin miestenhiusten leikkuuta, asiakaspalvelujuttuja ja föönausta, tai oikestaan föönäystä niin kuin sijaisemme asian ilmaisi. Ei varsinaisest mitään uutta, päivä oli pitkä ja uuvuttava. Kaiken lisäksi loman jälkeen ja syksyisen olon takia olin niin väsynyt etten edes jaksanut puhua kellekään, yritin kuitenkin.

Keskiviikkona harjoiteltiin koneen käyttöä ja leikattiin metallipuolen poikien hiuksia. Oli kiva taas tehdä jotain oikeille ihmisille eikä vain harjoituspäille. Loppupäivä meni aika levottomissa tunnelmissa kun opettaja sanoin: "Tehkää mitä haluatte".

Torstaina harjoiteltiin pareittain värjäystä ja leikkuuta hylätyille harjoituspäille. Meidän värjäysloputtulos oli aika vihertävä, mutta toisaalta pelkän vaalennuspesun jälkeen tiesimme että lopputuloksesta ei tule ihan ajateltua, mutta silti jostain syystä jatkoimme. Väri on tavallaan ihan kiva, mutta silti itse ainakin näen siinä häivähdyksen vihreää. Kirkkaan oranssit palkkiraidatkaan eivät näkyneet tarpeeksi kirkkaana. Loppupäivästä leikattiin ajastaan jäljessä olevaa porrastusleikkausta.

Perjantaina leikattiin taas, lähestulkoon samaa mallia kuin torstaina, mutta hieman lyhyempänä. Opettajamme kiikutti opettajanhuoneesta koulutuspäällikön jolla oli kutakuinkin sama malli, joka ei kuitenkaan näyttänyt töröttävältä 80-lukulaiselta tatilta vaan ihan normaalilta ja tässä päivässä olevalta mallilta. Harjoituspäät on ihan kivoja kun ei tarvitse niin välittää virheistä, mutta harva leikkaus niissä näyttää hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...