tiistai 18. lokakuuta 2011

ghd tai Cloud Nine -raudoista haaveilevalle

Kirjoitin hetki sitten omia kokemuksia ghd ja cloud nine -raudoista. Kaikkihan tietävät että kumman vain valitsee niin kalliita ne on joka tapauksessa.

Luokkamme pyysi kimppatarjouksen Cloud Nine -raudan maahantuojalta ja hintaa olisi edelleen alveineen tullut melkein 170 euroa, mutta arvatkaas mitä: Verkkokauppa.com myy Cloud Nine -perusrautaa 149,90 eurolla, postikuluineenkin siis rutkasti halvempi kuin tuo meidän saamassamme tarjouksessa. Sama kauppa myy myös ghd-rautoja suomalaisittain halpaan hintaan.

Yummy!-blogin Jenni on muuten pariin kertaan kirjoittanut omasta raudastaan, jonka kestävyys ei varsinaisesti ole vakuuttanut laadukkuudellaan. Valitettavasti olen kuullut samantyyppisiä tarinoita myös monelta muulta. Tosin jos rehellisiä ollaan niin cloud ninen rautoja en tässä asiassa voi varsinaisesti puolustella, sillä niistä mulla on kuitenkin vain satunnaisia käyttökokemuksia, koska en itse sellaista omista enkä tiedä kuinka pitkään koulun raudat ovat olleet käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...