keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Crystal vs Cristalliste

Nyt tuli vastaan jotain tosi herkullista. L´Oréalin omistuksessa oleva Kérastase julkaisi huhtikuussa pitkien hiusten hoitosarja Cristallisten, joka on minimaalisesti halvempi kuin heidän muut sarjansa. En yleensä ole innostunut Kérastasen pakkauksista, mutta Cristalliste on ollut jollain tapaa paljon nuorekkaampi ja kiinnostavampi. Cristalliste on suunnattu erityisesti nuorille pitkähiuksisille naisille, jotka haluavat kiiltoa ja ilmavuutta. Shampoota mainostetaan silikonittomana, parabeenittomana ja väriaineettomana. Mulla ei ole niin tarkkaa muistikuvaa hinnoista että laittaisin niitä vain mun muistini varassa, vanhassa Pinnissä (2-3/12) oli kuitenkin arvio myyntihinnasta ja shampoolla (250ml) se on 25,70, hoitoaineella (200ml) 29,90, sen kuitenkin muistan että pari euroa noita arvioita halvempia nämä ovat olleet eli shampoo suunnilleen 22-23e ja hoitoaine hieman alle tuon arvion.

Kun ensimmäisen kerran näin Kérastasen pakkaukset ajattelin sitä että ne näyttävät hyvin samantyyppisiltä kuin markettilorealit (en siis tässä vaiheessa vielä tiennyt omistussuhteista).


Arvatkaa mitä L´Oréal on tässä kuussa julkaissut markettipuolella: L´Oréal Paris Elvital Nutri-Gloss Crystal. Pakkaus on tässäkin vaaleanpunainen (tosin ei niin hennon värinen), muoto alkaa jo muistuttaa Kérastasea, mutta se miten tuotetta mainostetaan on mielenkiintoista. Crystal on suunnattu erityisesti pitkille hiuksille sen sanotaan tekevän hiuksita kevyet, pehmeät ja uskomattoman kiiltävät. "Koostumus ravitsee hiuksia latistamatta niitä." Kaiken lisäksi shampoota mainostetaan silikonittomana ja parabeenittomana. Ei sentään enää väriaineettomana, tässä on kuitenkin blingiä. :D
Hintaa tuotteilla L´Oréalin nettisivujen mukaan shampoossa (250ml) arviolta 3,05 ja hoitoaineessa (200ml) 3,05e.

Enkö ole kuullut nämä aiemminkin. Eihän tää kaikki takuuvarmasti ole mitenkään sattumaa, mutta nyt mua kiinnostaa nämä tuotteet entistä enemmän. Ennen kun pääsen Cristallistea ostamaan on kuitenkin odotettava palkkapäivää, mutta jos jollain mun kolmesta lukijastani sattuu sarjaa olemaan niin ensialkuun mua voi auttaa ottamalla tuotteiden INCIstä selkeän kuvan niin pääsen ajatuksessani vähän pidemmälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...