sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viiden euron meikkaustuoli

Ostin siis koulun jämävarastoista viidellä eurolla tämän:
Elämää nähneen meikkituolin, josta puuttui niin istuiosa kuin istuinosaa paikallaan pitävät rimat (kuvasta puuttuu myös jalkatuki, mutta se oli kuvanottohetkellä vain maalattavana). Tuoli oli kuitenkin muuten ihan perushyvässä kunnossa, joten ajattelin että miksipä en saisi siihen tehtyä istuinosaa. Olin kuitenkin vastaavanlaista tuolia etsinytkin niin päätin ottaa sen.

Tuolin istumakorkeutta saa säädeltyä ehkä sen kymmenen senttiä ja sitä ominaisuutta ei tunnu tällä hetkellä myynnissä olevissa tuoleissa olla. En oikeastaan edes ole löytänyt kuin kaksi paikkaa josta näitä ylipäätään tällä hetkellä saa. Toinen paikoista on ruotsalainen nettikauppa eleven, jossa meikkaustuolin hinta on vähintään parisataa euroa, toinen tuoleja myyvä paikka taas on suomalainen kampaamotukku Hairmail, jossa hinta oli alveineen suunnilleen 150 euroa. Kumpikin sellaisia hintoja, että ei tällä budjetilla tavitse ajatellakaan.

Kävin sitten kangaskaupasta ostamassa markiisikangasta ja menin vanhempieni luokse viettämään lomapäivääni. Kangasta otin pikkuisen reilusti, joten hintaa sille tuli pikkuisen päälle kahdeksan euroa. Kankaasta itse asiassa olisi saanut kaksi istumaosaa ja kaksi selkänojakangasta. Rimat saatiin jostain vanhoista leikkinuolista, jotka oli alunpitäen tehty aika jämäkästä puusta, spraymaali, jolla pahimmaksi kulunut jalkatuki maalattiin löyti isän kätköistä. Kokonaisuudessaan hintaa tuolille siis tuli se suunnilleen 13 euroa (ja olisin pärjännyt yhdeksällä!) ja luulen että sillä mennään hetki eteenpäin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...