maanantai 11. kesäkuuta 2012

Aliarvostettu KMS california

Koska kampaamotuotteen elinkaari on kovin lyhyt (pääsääntöisesti alle viisi vuotta) niin mun suosikkituotteeni poikkeuksetta joko uudistuvat huonommiksi tai jäävät kokonaan pois valikoimista. Vieläkin kaipaan esimerkiksi Tigin Oatmeal&honey-hoitoainetta ja aloitin juuri Korresin Acacia milk -hoitoaineen hamstraamisen.


Yksi merkki, jota ainakin suomalaiset kampaajat pääsääntöisesti katsovat nenänvarttaan pitkin on KMS california ja merkki kokikin tuon pahamaineisen uudistuksen jokin aika sitten.
Ehkä selkein uudistus on tietysti purkkien muuttunut ulkonäkö.

Vasemmalla uusi etiketti, vanha oikealla. Omasta mielestä vanha oli paljon tyylikkäämpi vaikken sitä mitenkään erityisenä ole pitänytkään.


Mitä nyt olen päässyt vertailemaan niin säilyneiden tuotteiden INCIt näyttävät kuitenkin uusissa ja vanhoissa kohtuullisen samoilta, esimerkiksi yksi suosikkivahoistani (hair play molding paste) oli INCIltään ainakin puoleen väliin asti täysin sama kuin uusikin. En tietysti tiedä mitä vahalle on oikeasti tapahtunut, mutta veikkaan että muutokset voisivat olla suurimmillaan tuoksussa.

Kuvassa näkyvä Silk Sheen on muuten omasta mielestäni tämän hetken parhaimpia perushoitoaineita. KMS-hoitotuotteissa pääosassa eivät ole ne kuuluisat silikonit, vaikka toki niitäkin löytyy. INCI näyttääkin tältä: Water / Aqua / Eau, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Lactic Acid, Dimethicone, Alcohol Denat., Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Extract, Ethyl Ester Of Hydrolyzed Silk, Ethylhexylglycerin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sorbitol, Mineral Oil / Paraffinum Liquidum / Huile Minérale, Phenoxyethanol, Fragrance / Parfum, Red 33 / C.I. 17200, Orange 4 / C.I. 15510, Yellow 5 / C.I. 19140.


Tuote teki ainakin omat pörröhiukseni hyvin kiiltäviksi ja pehmeiksi. Tietenkään tällä ei saavuteta sellaista ääretöntä sileyttä kuin silikonikuorruteissa hiuksissa, mutta mulle se vähäsilikonisuus on edelleen tärkeää ihoni takia. Voisin melkein jopa verrata tätä siihen paljon mainostamaani oatmeal&honey-hoitoaineeseen. Yleensäkin olen löytänyt merkiltä paljon mielenkiintoisia tuotteita kuten esimerkiksi kuvassa näkyvä kosteussuoja, jota harvalta merkiltä löytyy (toinen löytämäni pelkkä kosteussuoja löytyy Goldwellilta).


Jos tätä suomalaisista kampaamoista yllämainitusta syystä löytyy niin hinta on jotain ihan uskomatonta, n. 30 euroa / 250ml, mutta ainakin Beautybay (josta omani ostin) tarjoaa tuotetta tällä hetkellä hintaan 13,90e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...