sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rehellinen ysärimainostaja

Viimeisen kouluviikon siivouspäivinä koulun kansioista löytyi muun muassa yli kymmenen vuotta vanhaa Kérastasen koulutusmateriaalia. Mielenkiinnosta otin paperit itselleni sillä ikänsä takia ne olisivat menneet roskiin. Jännää oli huomata, että pääosa tuotteista oli samoja kuin nykypäivänäkin. Toki varmasti koostumukset ovat saattaneet jonkin verran muuttua, mutta jos olet vuonna -99 ostanut Aminexil-tehokuurin tai Volumactive-muotovaahdon niin voit tänä päivänä mennä ostamaan tuotetta samalla nimellä ja jopa melkein samanlaisessa pakkauksessa. Nojoo, kyllähän sitä Hieno suomalainen -shampootakin on voinut ostaa samanlaisessa pullossa ties kuinka pitkään, mutta mun käsitys kuitenkin on, että kampaamotuotteet kokevat jonkinlaisia uudistuksia alle viiden vuoden välein.


Ehkä parasta kuitenkin oli, että Kérastasen ikivanhoissa materiaaleissa ihan rehellisesti puhutaan siitä, että vaikuttavana ainesosana on silikoni tai sen johdannaiset kun tänä päivänä niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin tuotteiden vaikuttavien aineiden sanotaan olevan ties mitä hienoja ja patentoituja yhdisteitä, jotka lopulta kuitenkin päätyvät siihen silikoniin tai johonkin aineeseen, jota tuotteessa on niin vähän ettei sillä ole mitään käytännön merkitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...