perjantai 7. syyskuuta 2012

Hups - Eli muutos numero kymmenen

Olin maanantaina koulun kautta näytösassistenttina hiusmuotinäytöksessä. Jostain mallikadosta johtuen kouluttajat iskivät silmänsä minun hiuksiini ja ei kai sitä voi muuten kuin suostua kun sen näköiset kaveri pyytää. :D Ei vaan, ajattelin että olishan se kiva kerran elämässä antaa vapaat kädet kampaajalle. Toki kysyivät joitain juttuja, mutta näytöksissä on se hyvä ja huono puoli, että mallia ei oikeastaan kuunnella (tai jos mallille ei saa oikein mitään tehdä niin malli lähetetään kotiin heti aamusta).

Assarointi vaihtuikin siis mallina olemiseen.

Malli ei mitenkään radikaalisti muuttunut, mutta väri toki vaihtui kulahtaneesta kuparinruskeasta tosi tummaan ruskeaan. Vaikka aluksi vierastinkin värissä näin suurta muutosta niin täytyy sanoa, että olen tyytyväinen niin leikkaukseen kuin väriinkin. Ajattelin, että näin tummat hiukset vaativat huomattavasti vahvempaa meikkiä kuin joka aamuisen hätäisesti sutaistun pohja + ripsari -yhdistelmän, mutta ihan oikeasti ei vaadi kuin ehkä rajaukset lisäksi ja se ei vie aikaa sen kummemmin. Leikkaus sitä paitsi on sellainen, että jos hiuksia ei halua mitenkään laittaa niin ne silti asettuvat nätisti ja silloin kun niitä haluaa laittaa niin ne saa laitettua kätevästi ja ilman tuskailua.

En muista milloin oikeasti olisin ollut täysin tyytyväinen hiuksiini, mutta nyt on sellainen hetki. Miinuspuolena tässä tietysti on se, että nyt kun hiukset pitää uusia niin ei saa enää samaa tekijää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...