lauantai 1. syyskuuta 2012

Redken

Opin kesän aikana paljon ja yksi oppimani tuotemerkki oli Redken.
Haluan ihan ensimmäiseksi sanoa, että tämä ei ole mikään maksettu mainos ja tuotteet olen ostanut ihan omilla palkkarahoillani, mutta en tietenkään pistäisi pahakseni jos Redken päättäisivät tarjota mulle tuotteita lisää. :D

Redken, kuten niin moni muukin merkki nykyään on siis jättimäisen L'Oréalin omistuksessa, mutta ei anneta sen häiritä.

Ennakkoajatukseni sarjasta ihan oikeutetustikin oli, että jaa, taas näitä ylihintaisia kampaamotuotteita, jotka on vain täynnä sitä samaa silikonia kuin kaikki muutkin. Pureutumatta siihen mitä tuotteet nyt oikeasti sisältävät niin mun on sanottava, että käänsin kelkkaani jo talvella kun ostin kuiville hiuksilleni Smooth Down -shampoon ja hoitoaineen, mutta täysin kääntyminen tapahtui kesällä kun töissä käytin lähes yksinään Redkenin tuotteita.

Hoitotuotteet tekivät mitä sanoivat ja toisinaan vähän enemmänkin, Redkenin kampaamoissa tehtävä Chemistry-tehohoito teki melkein ihmeitä ja oli mukava käyttää, toki kivaa oli, että myös asiakkaat näkivät muutoksen heti.  Seuraava innostus: muotoilutuottee joista ällistyin täysin. Joitain asioita mainitakseni: tuotteiden kanssa ei tarvinnut läärätä, vahoissa oli oikeasti eroja ja mikä ihmeellisintä (jos annostelussa ei liioitellut) niin tuotteet eivät myöskään tuntuneet lähmäisiltä tai lakatut hiukset eivät kovettuneet rumiksi könteiksi. Muotoilutuotteet olivat yhdellä sanalla sanoen keveitä. Esimerkkinä mun on kai kerrottava, että olin jo kerinnyt käyttää Redkenin muotovaahtoa puolet kesästä kun erästä asiakasta föönatessani otinkin käyttööni toisen merkin muotovaahdon ja ihmettelin että mitä ihmettä olin juuri käyttänyt. Hiukset tuntuivat föönatessa tahmaisilta ja siis vaikeilta muotoilla. Toki toinenkin vaahto oli pitävä, mutta sitä oli inhottava käyttää. Redkenin (Full effect 04 -)muotovaahto sen sijan tuntui numerostaan huolimatta pitävältä, mutta samalla siltä etten olisi mitään käyttänyt.

Redkenillä tykkään kovasti myös siitä, että jokaisen tuotteen pitoaste merkitään selkeästi pullon kylkeen asteikolla 1-23. Numero tarkoittaa sitä kuinka paljon pitävämpi hius on tuotteen kanssa kuin ilman. Ykkösiä taitaa olla esim. kiiltotipat ja lämpösuoja föönin alle kun taas pitävin on viimeistelylakka. Mun mielestäni tää asteikko ei ihan täysin pidä paikkaansa, mutta mulle on tärkeää saada edes jonkinlaista käsitystä siitä millainen tuote on kyseessä.

Kuvassa joitain omia suosikkejani muotoilutuotepuolelta:

Märkälakka Pure force 20. Pitää, mutta ei tee hiuksia koppuraisiksi ja koska tämä on märkälakka niin hiuksia voi hetken aikaa vielä muotoilla eikä tämä muotoillessa tunnu lähmäiseltä.

Vaha Rough paste 12. Oikeasti pitävä vaha, joka pitää pienet keesit ylhäällä ja pyörteet alhaalla. Olin ihan hukassa töissä kun tämä pääsi teknisistä tuotteista loppumaan.

Wool Shake 08. Rakennetta antava geelimäinen muotoilutöhnä. Kuivaa nopeasti ja auttaa kummasti hiusten kohotuksessa.

Kiharavoide Curl wise 14. Virkistää kiharan pienellä määrällä tuotetta, mutta tämäkään ei tee hiusta kovaksi tai lähmäiseksi.

Redkenin suurimmat ongelmat ovat kuitenkin tuotteiden hajut. Esimerkiksi lakat eivät missään nimessä haise, saati sitten tuoksu hyvältä, mutta haju kuitenkin jossain vaiheessa haihtuu hiuksista, joten en näe tätä mitenkään erityisen ongelmallisena. Hoitotuotteet joidenkin mielestä tuoksuvat todella voimakkailta, mutta mun mielestäni ne on aika mietoja moniin muihin sarjoihin verrattuna, sarjan tuotteita tosin talvella multa osti sellainenkin henkilö, joka sanoi saavansa helposti migreeniä, mutta Redkenit niitä eivät kuulemma ole aiheuttaneet.

Tämän kaiken hehkutuksen takana siis yritän sanoa, että menin ihastumaan tuotesarjaan vaikka mulla oli omia aika vahvojakin ennakkoluuloja merkkiä kohtaan. Kehotan siis hinnasta huolimatta haastamaan ennakkoluulojaan. :)

Redkeniä myy aika moni kampaamo, joten sitä saa helposti, myös monesta nettikaupasta löytää ja varsinkin joulun aikaan viime talvena näin tosi hyviä ja hyvänhintaisia paketteja esimerkiksi hoitotuotteista.

2 kommenttia:

 1. Rakastan all soft sarjaa redkenilta! kiiltotipat ovat aivan superit! ihanaa syksyä!

  -Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. All soft on kyllä sarjana kans ihan huippu. :) Itse tykkään siinä erityisesti hoitosuihkeesta (joka on kai jäänyt kuitenkin sarjasta pois?). Olin niin innoissani siitä, että sain tartutettua innokkuuteni myös asiakkaisiin ja sitä kautta myinkin sitä paljon. :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...