tiistai 5. elokuuta 2014

Goodie bagin yllättäjät

Kosmetiikkabloggaajien miitit on hassuja siinä mielessä, että ne on mitä ilmeisemmin usein sponssittomia, mutta silti niissä tunnutaan jakavan jättimäisiä goodie bageja.

Ilonan järjestämän miitin suurimmat yllätäjät löytyy tästä:

L'Oréalin sininen Miss Manga -ripsiväri. Tässä on tuote, jossa lähtökohtaisesti kaikki on pielessä.
- Vihaan isoja harjoja
- Tavalliset ripsivärit pysyy omissa ripsissäni noin kolme sekuntia (vedenkestävät jopa kolme minuuttia), käytän siis käytännössä vain "kolmekaseja"
- Sininen väri. Ripsiväri muinaisuudesta?

Kannatti kuitenkin kokeilla. Kesähelteillä tämä on kaikessa vedenkestämättömyydessään pysynyt paikallaan moitteettomasti. Sininen värikään ei ole ollut niin pelottavaa kuin kuvittelin. Sininen näkyy lähinnä läheltä katsottuna, normaalilta keskusteluetäisyydeltä väri näyttää kuulemma mustalta. Itse asiassa harjakaan ei ollut tavattoman kömpelö - väri meni ripsiin eikä silmään.

Laveran natural liquid -meikkivoide puolestaan jännitti värinsä suhteen (ivory 02). Sävy tuntui kauhistuttavan tummalta ja oranssilta. Koin kuitenkin vahinkoruskettumisen ja näytän stereotyyppiseltä blondilta vaaleilla hiuksillani ja oranssilla rusketuksellani. Laverasta sain itselleni kesämeikkivoiteenkin, tämä nimittäin pysyy paikallaan! Muistuttaa vähän JOIKin BB-voidetta, mutta on toki peittävämpi.

Bonuksena vielä kuvasta livahtanut IsaDoran twist-up eye gloss (02 brown sugar). Niin mikä oli? Silmäkiilto? Sävy sopii mainiosti tähän vahinkorusketukseen ja vähän huolitellumpaan "meikittömään" päivään. Ensimmäisellä kerralla sipaisin tätä luomilleni ihan kokeeksi sellaisenaan ilman mitään pohjusteita ja "kiilto" pysyi paikallaan sellaisenaan jokusen tunnin. Ei se nyt huppusuoritus ollut, mutta kun mitään ei odota niin voi yllättyä isostikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...