sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pitkän illan pelastajat

En juhli paljon, mutta olen sotkeutunut erääseen urheiluseuraan, joka pitää ehdottomasti parhaat bileet. Silloin kun niitä on, on melkein pakko olla paikalla. Pääsääntöisesti ilta loppuu aina kovaan tanssimiseen (tai "tamppaamiseen" riippuen dj:stä ja "oikeiden" tanssijoiden määrästä), jossa nykyisin meikki kestää pidempään kuin kampaus.

Olen löytänyt pari ihan korvaamatonta tuotetta tämäntyyppisille illoille. Saatan toistaa itseani, mutta enää ei ole mihinkään menemistä ilman Urban Decayn all nighteria tai näin kesäisin saman merkin de-slickiä. joka on tarkoitettu rasvoittuvammalle iholle.


Toisena illan pelastajana sattumalta jostain alennuspäiviltä tarttunut One-Step Facial Cleanser. Yleensä kotiin palatessa on niin väsy, että meikkien puhdistus tuntuu kammottavan raskaalta asialta. Tällä kaverilla saa kuitenkin pikapelastuksen. Poistaa samalla meikin ja jättää iholle mukavan raikkaan fiiliksen. Jättää jälkeensä myös pienen öljymäisen pinnan, mutta oljyisyys katoaa iholta muutamassa minuutissa. Tällä selviän ainakin tarkempaan aamupesuun asti!


2 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...