sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Iltapalaa herkunnälkään

Joskus pitää vähän poiketa tästä kosmetiikkamailmasta. En tiedä mistä tää lähti, mutta aloin nähdä ohjeita amerikkalaisista pannukakuista ja kaikenmaailman fitness-lettusista, joten olihan se kokeiltava. Fitness-lätyt maistuivat vaan banaanilta, onhan niissä sisältönä vain kananmunaa ja banaania. Tässä kuitenkin oma ohjeeni:

2 munaa
2 dl rahkaa
1 rkl fariinisokeria (tavallinenkin käy, mutta vaikuttaa vähän makuun)
1,5 tl leivinjauhetta
vaniljaa
ripaus suolaa
jauhoja 1-2 desiä, kunhan taikina on sopivan paksua

Ainekset vatkataan keskenään ja paistetaan pannulla lettujen tapaan.


Maistuu vaikka sellaisenaan, mutta esimerkiksi marjat on aika mukava lisä. Jos oikeen herkkuhammasta kolottaa niin ei se vaahterasiirappikaan pahalta maistu. ;)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa paljon paremmalta kuin ne pahvinmakuiset banaaniletut, joita kerran erehdyin tekemään. :D Rahka ja fariinisokeri tekevät näistä takuulla herkullisia. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse voisin melkein elää näillä. :D Banaanilätyt oli banaanin takia supermakeita niin en ihan innostunut. Toinen juttu tietysti oli se, että eihän ne meinanneet paistaessa pysyä kasassa. Tosin se saattoi olla vaan tekijän vika.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...