sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Meikkilipaston sisältö

Syksyllä iloitsin siitä, että olin saanut kosmetiikkakaaokseni ainakin siedettävän näköiseksi. Aiemmin kamat olivat erilaisissa pikkulaatikoissa ja pusseissa, mutta nyt niillä on oma lipasto. Ajattelin vähän näyttää, mitä se on syönyt. Jos näet jotain erityisen kiinnostavaa niin hihkaise, pyrin kertomaan niistä lisää.

Lipasto itsessään valittiin paikkaan sopivaksi (ai niinkö?), joten otettiin se, mitä oli ja se oli ihan hirveä koota! Lipastossa on kuitenkin kuusi laatikkoa ja se on tarkoitukseensa hyvin sopiva.

Laatikko 1: Ensimmäinen laatikko on ihan mun henkilökohtaisille tavaroille. Sisällä on tuotteita, joita en käytä päivittäin tai joita en ole vielä ottanut käyttöön, puhtaat omat siveltimeni ja sen sellaista. Päivittäin käytössä olevat tuotteet on muualla, joten tässä ei ole kaikki oma kosmetiikkani, vaikka koko ajan yritänkin vähentää.

Laatikko 2: Puhdistusaineet, sälä kuten puuterivipat, pumpulipuikot yms. Nämä on työkamoja kaikki. Iso MUFE-laatikko sisältää luomiväri- ja poskipunanappeja, jonka sisällöstä kokoan sitten pienempiä paletteja tarpeen mukaan. Sigma-purkki ei suinkaan sisällä kameran objektiivia (tai mitään Sigman meikkikamaa ;D) vaan pitää sisällään lisää sälää mm. metallisia pikkukuppeja.

Laatikko 3: Lähes kaikki kynsikamat ja kynäruiskutarpeet. Kynsitarpeet on enemmänkin omiani, mutta kyllä niitä samoja usein eksyy työkeikoillekin.

Laatikko 4: Nää on taas rehellisesti vain työkamoja. Laatikossa erilaisia irtoripsiä, luomivärejä, meikkipohjatuotteita ja satunnaista rekvisiittaa. :D

Laatikko 5: Lisää paletteja, huulimeikkikamoja, kyniä ja siveltimet. Mukana myös siveltimien kuivauspyyhe ja erilaisia pusseja. Esim. kirkkaisiin pusseihin heitän likaiset siveltimet keikan päätteeksi. Työjuttuja siis tämäkin laatikko.

Laatikko 6: Viimeinen laatikko, mutta ehkä tärkein. Sisältönä on peruskeikkakamat eli erinäisiä tuotteita pienissä ja isoissa pusseissa. Tää on sellainen laatikko, että voin kasata kimpsuni vaikka puolessa minuutissa ja kassissani on tarpeet perusjuttuihin. Musta blöppä keskellä kuvaa on sivellinpussi, joka sisältää yhden perussetin siveltimiä. Mukana näköjään myös kuittivihko, vaikka pääsääntöisesti rahat menee suoraan kassaan (liikkeessä) tai liikkuu laskun avustuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...