sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Syyllinen

Vuoden lopussa kosmetiikkabloggaajien keskuudessa kyseltiin onko jotain suunnitelmia vuodelle 2015. Mukana vilahti jos jonkinmoista kosmetiikkaan ja blogiin liittyvää ajatusta ja yksi niistä tuli Sinistä pintaa -blogin Helliniltä. Innostuin ajatuksesta, että voisin kokeilla kuinka pitkälle vuotta pääsen jo kaapissa olevilla kosmetiikkatuotteilla. Näin päätinkin kokeilla, mutta sehän meni pieleen heti tammikuun alusta kun ihoni päätti ryhtyä entistäkin hankalammaksi.


Tai en minä oikeastaan tiedä menikö homma pieleen, mutta ainakin se koki pienen takaiskun. Yleensä talvisin rutikuiva kasvojeni iho päätti kokeilla jotain finniryhelmää. Olen kärsinyt monen muun tavoin aknesta, siitä on selvitty vaikka sitä sileää ihoa en ole koskaan päässyt nauttimaan. Nyt kuitenkin ollaan aika karuissa fiiliksissä tän asian kanssa. Otsa on röyhähtänyt ihan kokonaan ja posketkin yrittävät esitellä vanhoja kunnon paiseita ihon alla. Ei enää riittänyt teepuuöljy, joten muutaman viikon tuskailun jälkeen ajattelin kokeilla jotain kokonaisvaltaisempaa ihonhoidon puolelta. Hommasinkin ensialkuun Muradin kokeilusetin. Toivon tietysti, että asia saadaan alta pois ilman tämän kummempia tököttejä.

Muita sortuneita tai ihon kanssa kamppailevia?

8 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti nuo tepsivät!

  Mulla ei ole tehnyt vielä tiukkaakaan, tosin olen odotellut LoveLula Boxia (ei ole vieläkään tullut, buu) ja vaihdoin yhden paletin kynsilakkoihin. Että ihan ilman uutta ei ole tarvinnut olla. Ennemminkin innostaa tällä hetkellä tuo kokoelman karsiminen :).

  Ihme kyllä en ole ruvennut hirveästi ostelemaan mitään muutakaan, niin kuin aikaisempina ostolakkoyrityksinä.

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tää tästä. Täytyy vielä pipokin käyttää pesussa niin uskoisin asian hoituvan näpsäkästi.

  Tää on kyllä tosiaan saanut innostumaan ihan eri tavalla vanhojen käyttämisestä enkä oo tätä lukuun ottamatta edes kokenut mitään tarpeita. Mitä nyt alelaarit on pitänyt silti vilkaista, mutta olen kyllä saanut jätettyä kosmetiikan hyllylle.

  VastaaPoista
 3. Mulle nuo Muradit teki ihan hirveän kuivan ihon, siis ihan koppurakarkean! Oli liian tehokkaita mun rasvanaamalleni :o Ja kaks kertaa oon niitä nyt kokeillut, ja molemmilla sama reaktio. Huh! Raportoi toki, toimiiko sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Katsotaan miten käy, toistaiseksi kaikki ihan ok. :)

   Poista
 4. Mulla Muradit toimi kuin unelma! Ostin täysikokoisetkin, mutta nyt kun niille ei ole enää tarvetta ne lähti kiertoon veljelle. Muradit korjasi pahimman hädän, ja nyt pidän kuntoa yllä Clarisonicilla. Noi kyllä pelasti tilanteen ihan kokonaan! Veljelläkin alkoi parissa päivässä näkyä miten iho alkoi parantumaan :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä pakko koputtaa puuta, mutta kevään temppuilujen jälkeen oma iho on pysynyt mukavan kuntoisena, vaikka syksyllä pelkäsin talven tuloa yli kaiken. Ainoastaan kaunaliinan käyttö syksyllä aiheutti sen, että kaula meni karseaan kuntoon, onneksi kuitenkin rauhoittui pian. Toivottavasti Muradit auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän kuulostaa jo voitolta, toivottavasti pysyy kunnossa! :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...