torstai 5. maaliskuuta 2015

Käsirasvaa hiekkapaperikäsille

Vaikka en enää päivittäin kampaamotöitä teekään - eli en lutraa koko päivää veden ja shampoon kanssa - mun kädet on toisinaan ihan uskomattoman karheat ja tuntuu ettei mikään auta.

Taisin edellisestä blogimiitistä saada 3kpl käsirasvoja ja yhdet käsinaamiohanskat. En ollut kovin vakuuttunut, joten osa rasvoista lähti eteenpäin. Yksi tuote kuitenkin yllätti ja jäi. Dr. Scheller Calendula* käsirasva ei varsinaisesti loista ulkomuodollaan, mutta jos olet yhtään taipuvainen karheisiin käsiin, niin tässä on jotain taikaa. Tuote tuoksuu samalta kuin tuubi näyttää, mutta tätä jos laittaa illaksi käsiinsä, niin voin luvata, että kädet tuntuu ja näyttää siltä kuin ongelmaa ei koskaan olisi ollutkaan. Koostumus on jähmeä ja yliannosteltuna tuntu on käsissä vähän tahmainen. Tosin pieneen karheuteen riittää ehkä nuppineulanpään kokoinen nökäre. 

*Tuote saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Mulla on tää rasva yöpöydän laatikossa ja taidan vihdoin tänä iltana korkata tän. Ulkonäöllään tämä ei koreile ja siksi jäänyt itseltä sinne laatikon pohjalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tää kyllä ulkonäöllään ja tuoksullaan houkuttele, mutta uskomaton tuote!

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...