sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Purkista tuubiin


Matkahoitoaineen virkaa suorittanut Redkenin All Soft Heavy Cream näytetuubissaan. Tuubi on kieltämättä reilusti mukavampi käyttää kuin täysikokoisen tuotteen muovitörppö. Jos eläisin tv-shopelämää, voisin tässä mainostaa kuinka purkki ei aukea kosteilla käsillä, se luiskahtaa kädestä tai purkista tulee aina liian suuri määrä tuotetta. Sanon vaan, että täytin 30ml tuubin puhdasta lääkeruiskua hyödyntäen ja nyt on hyvä.

Lääkeruiskuja saa todennäköisesti ostettua apteekista, oma(t) on äidin askartelukätköistä, johon on joskus 90-luvulla päätynyt jonkun terveydenhoitajan vanhentuneita yksittäispakattuja ruiskuja.

Itse hoitoaineesta en enää luovu. Miedosti tuoksuva töhnä saa hiuksista ihan uskomattoman pehmeät.

8 kommenttia:

 1. Apteekissa saattaa kuulemma joutua selittelemään mihin noita ruiskuja aikoo käyttä. Itse en ole niitä ostanut, mutta näin kertoivat muut tuoksuharrastajat ja mieheni, joka on ostanut niitä fillarin fiksaushommia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan tarvinut kokeilla, mutta uskon kyllä. Tosin ei uskois olevan ongelmaa kun ilmoittaa täyttävänsä kosmetiikkaputeleita! :D

   Poista
 2. Hyvä vinkki tuo lääkeruisku. Mä olen tähän mennessä vain imenyt sillä tyhjällä tuubilla voidetta sisäänpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin olen yrittänyt, mutta en vaan osaa. :D

   Poista
  2. Mä olen kehittänyt siitä itselleni jopa taidan, harvinaisen hyödyttömän, mutta kyllä sen oppii, kun tarpeeksi tekee.

   Poista
  3. Musa toi on nerokas taito! Täytyy tulla sun oppiin. ;)

   Poista
 3. Musta myös tuntuu, että noista purkeista kahmaistessa sormiin tulee aina ihan liikaa ainetta. Sitten pyyhin niitä sormia purkin reunoihin, ettei kallista ainetta valuisi suihkun lattialle. Hauska kikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tosiaan ole mikään erityisen ihana pakkausmuoto tuoteella.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...