sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Monta syytä blogata

Suomalaiset on kuulemma kauhean negatiivia. Mulla on aikeissa vastustaa tätä mielikuvaa, joten ajattelin nyt vähän kirjoittaa kauneudesta muuten kuin purnukoiden näkökulmasta. Olen aina tätä yrittänyt, mutta en ole koskaan juttua saanut viimeisteltyä. Nyt sain kuitenkin inspiraation oman pääni ulkopuolelta.

Luin jossain vaiheessa tyyliblogeja ihan urakalla ja oli tosi mielenkiintoista seurata tyylien kehittymistä. Musta tuntui, että olisi varmaan itsellekin tosi hyvä katsoa itseään tavallaan toisen näkökulmasta kuvien kautta. Tyylibloggaajaksi musta ei varmaan ole, mutta tässä itseä kuvatessa (tai siis kuvattavana ollessa) on päässyt katsomaan itseään ihan toisella tavalla. Peilistä itseään katsominen tuntuu ihan eri jutulta kuin kuvien katsominen.

Kosmetiikkabloggaajana olen kadehtinut muiden kauneusbloggaajien huulia. Kaikilla tuntuu olevan uskomattoman upeat huulet! Kadehdin tavallaan edelleenkin, mutta omat huuli(puna)kuvat ovat saaneet huomaamaan, että mullahan on kauniit huulet myös.


Kun viimein uskalsin julkaista kuvan itsestäni blogissani, tajusin, että minähän olen oikeasti ihan nätti. Eikä teidän kommentit yhtään ainakaan huonontaneet tuota fiilistä, kiitos!


Näitä kuvia katsoessani tajusin, että en näytäkään niin isolta kuin kuvittelen. Painoa on tullut mm. lääkkeiden takia puolessa vuodessa lähes kymmenen kiloa lisää, joten näin ylhäältä alaspäin itseä katsoessaan näkee tilanteen vähän karumpana kuin mitä se onkaan.

Hassuahan muuten tässä kokoasiassa on se, että muita katsoessa sillä ihmisen koolla ei ole minkäänlaista merkitystä! Osaan ihmisistä kiinnittää huomiota enemmän kuin toisiin ja sillä ei ole vähäisintäkään merkitystä onko henkilöllä painoa 50 vai 90 kiloa. Kiinnitän huomiota ihmisiin siksi, että he kantavat itseään tietyllä tavalla. Joskus näen ihmisessä Scarlett Johanssonin vaikka hän itse tuntisi itsensä näkymättömäksi.

Meinasin tähän vielä linkata upeita naisia blogimaailmasta, mutta ymmärtänette, että lista olisi loppumaton. Jos susta tuntuu pahalta niin minä kehun sinua, olet nimittäin kaunis!

12 kommenttia:

 1. Olen tässä lyhyen bloggaajan urani aikana huomannu, että bloggaaminen on tosi terapeuttista, kun postaa itestään vähemmän edustavia kuvia, jotta lukijoilla olis parempi käsitys miltä joku tuote näyttää esim. kasvoille levitettynä.

  Sulla on muuten ihan mielettömän upeat isot silmät!

  VastaaPoista
 2. Musta sä näytät päinvastoin tosi hoikalta. Lisäksi voisin maksaa noista sun silmäluomista. ;) Ens viikolla vihdoin vastaan siihen sun haasteeseen. :)

  Mukavaa su-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätäpä just tarkoitan! Kuvassa kun itseään katsoo niin näkee ihan eri ihmisen kuin peilissä tai jopa ilman peiliä itseä tuijotellessan. Kuvasta saa enemmän sitä kuvaa, mitä muutkin näkee. :)

   Poista
 3. Oot kyllä ihana! Ja KYLLÄ, tosi kaunis nainen! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, sain tästä jättiannoksen aurinkoa maanantaihini.<3 Olet kaunis!

  VastaaPoista
 5. Sä todellakin olet kaunis! <3 Ja minäkin pidän sinua ehdottomasti hoikkana.

  VastaaPoista
 6. Kaunis olet! :) Mikä koru sulla on kaulassa tuossa alemmassa kuvassa? Olen jotain tuon tapaista etsiskellyt niin heti kiinnitti huomion. :)

  t: Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :>

   Kaulakoru on Juhana Tampereelta ja Kide-mallistosta. http://juhanatampere.com/collections.php?collection=Kide Tai itse asiassa kuvassa on yhdistetty 90cm mittainen kaulakoru ja 35cm pitkä ranneketju. :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...