sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Moderni Marilyn

Taas olisi luvassa kuvausjuttu. Halusin vaihteeksi jotain kevyttä, hempeää ja vähän arvokasta.

Kuvat Liisa Salonen, malli Suvi L Fashion Unitilta

 
Tässä kampaus on ehkä eniten edukseen. Hiukset on kiharrettu ja ne on valkin kanssa kiinnitetty lähes niskaan kevyeksi nutturaksi. Nuttuan yläpuolella kiertää "pitsiletti", joka kulkee myös otsalle. Letti on tehty niin, että sekä oikealta, että vasemmalta lähtee letti ja suunnilleen puolivälissä ne yhdistyvät. Letteihin saa mukavasti runsautta ja näyttävyyttä kun ennen kiinnitystä hieman vetää osioita letistä poispäin.


Tässä puolestaan tulee parhaiten esille mallin meikki. Koko luomelle on levitetty Urban Decayn 24/7 -rajauskynää sävyssä Eldorado ja se on häivytetty siveltimen kanssa. Voidemainen kynä on "puuteroitu" paikalleen Sleekin luomivärillä Dune, löytyy paletista Ultra Matts V2. Lisäksi silmän sisänurkkaan on lisätty valkoista Pillow Talk -sävya samasta paletista.  Silmät on vielä kevyesti rajattu MUFEn mustalla Aqua Eyes -kynällä, mutta sivellintä hyödyntäen. Myös alaluomet on rajattu mustalla ja kultaisella kynällä, koska studiovalot syövät aika paljon värejä, näillä on lähinnä säilytetty silmän muoto ettei alaluomi häviäisi kokonaan. Alaluomen vesirajalla on vielä katsetta kirkastamassa NARSin Larger than life -kynää sävyssä Rue Bonaparte.


Huulilla on Make Up Storen hempeä Candy-huultenrajauskynä levitettynä koko huulelle. Lisäksi mukana on pieni määrä saman merkin Maria Montazami -kynää. Päälle vielä kerros Benefitin Ultra Plush -kiiltoa. Poskilta löytyy Oriflamen raikas Illuskin blush* sävyssä Shimmer rose.


Mitäs tykkäätte?

*Tuote saatu

8 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...