sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Pinnistä asiaa

Olen jo alkanut uskoa tätä.


Siis silloin kun niitä tarvitsee, ei näy missään. Mutta ootapa kun et pinnejä kaipaisi - niitä on kaikkialla!

Ikkunalaudalla.


Hississä?


Kauppakassissa !?


Pisteenä iin päällä: Pinnilaatikoiden välissä. Ei laatikossa tai niissä kolmessa muussakaan pinnilaatikossa. Välissä...


Nämä nyt vain tällä viikolla löytyneet. Ehkä tarkoitus oli muistuttaa tästä:


Mun vastaukseni tähän:


Katsotaanpa pinnejä lähemmin:


Neljä erilaista pinniä, joista kolme on käyristetty niin, että ne sopisivat paremmin pään pyöreähköön muotoon, jolloin röpelö ylöspäin! Muuten tulee lommoja tukkaan. Mutta tuo alin on ihan selkeästi suorempi ja siinä onkin järkeä laittaa se röpelöt alaspäin.

Verrataanpa:

Käyristetty pinni röpelöt alaspäin. Lommo tukassa, samalla lopun kaari nostaa hiukset vähän turhan huomiota herättävästi ylöspäin.


Käyristetty pinni röpelö ylöspäin. Istuu tukassa paljon paremmin, koska pinni on muotoiltu pään mukaan. Jättää tämäkin luonnollisesti pienen lommon, mutta ei mitään erityisen huomattavaa.


Mun tuomioni: Ihan sama. Pinnit on erilaisia, ei välttämättä ole oikeeta tai väärää tapaa. Muista kuitenkin pinnejä lukitessasi, että röpelöt menevät samaan suuntaan, lukko on paljon tiukempi kuin silloin jos toinen pinni on "oikein" ja toinen "ylösalaisin". Tällöin röpelöt eivät hankaa toisiinsa ja pinnit saattavat liukua irti.

Ensimmäinen kuva, Grumpy cat ja Bobby pin 101 -kuvat tylyn rikollisesti linkattu muualta.

2 kommenttia:

  1. Haa, hyvä! Mua on ärsyttänyt tuo sääntö, koska mä en yksinkertaisesti osaa laittaa pinnejä "oikein" päin. En saa niitä pysymään hyppysissäni avattuina tarpeeksi hallitusti sitä aikaa, kun työnnän niitä tukkaan, jos röpelöt ovat alaspäin. Muistaakseni en ole kertaakaan saanut pinniä hyvin tukkaan oikein päin, siis niin että se pitäisi hiuksia napakasti halutussa asennossa. Yleensä en edes saa pinniä auki, jos se on "oikein" eli väärin päin kädessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin, että muillakin on pinneistä sanottavaa! Minäkään en oo oikein saanut lukittua noita "oikeinpäin" ja se on varmaan johtunut nimenomaan noista käyristetyistä pinneistä. Tärkeintä on kuitenkin saada homma tehtyä, olipa pinni miten päin vaan. :)

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...