sunnuntai 4. lokakuuta 2015

LookFantastic Beauty Box - syyskuu

Myönnän, tuhlasin ja ennakkotilasin itselleni LookFantasticin joulukalenterin. Ulkoasu oli niin nätti ja yksi ekstraluukku suomalaisen näkökulmasta ei voi olla paha asia? Kalenteri sisältää brittiläiseen tapaan 25 luukkua. Huomasin kyllä, että kaupanpäällisinä saa syyskuun Beauty Boxin, mutta en ollu siitä niin innoissani joten unohdin koko jutun.


Postilaatikosta tupsahti Postin noutoilmoitus ja ihmettelin, että mitähän sieltä muka on tulossa. Kauneuslaatikkohan siellä oli! On tietysti ihan sopivaa, että sain juuri 1-vuotislaatikon, ensimmäinen tilaamani kauneuslaatikko oli nimittäin LF:n ensimmäinen viime syksynä.

Sisältö näyttää tältä:


TanWorx Tan Maintainer eli jos oikein ymmärsin, päivettävä kosteusvoide. En ole ehkä ihan itseruskettajien kohderyhmää, en ole niillä saanut aikaan kuin kirahvilänttejä. Tämä saattaa siis siirtyä eteenpäin.


Phytokératine shampoo, tämä oli vaihtuva tuote, joten saattoi saada myös toisen saman merkin tuotteen. Shampoo on aina jees ja repairing shampoo kuulostaa tällä vaalealla pehkolla aina hyvältä.


Blissin fabulous foaming face wash sanoo putsaavansa ja kuorivansa samalla. Katsokaa nyt mitkä värit! Just niin mun värinen boksi. :D


Caudalien Vinosoruce-seerumi ja kosteusvoide. Seerumi on itse asiassa vanha tuttu ja erityisesti hento, raikas, "merituoksu" sai minut ihastumaan.


 Codage creme gommante eli kuorintavoide. Tämä vaikuttaa erikoiselta. Ohjeen mukaan tuote imeytetään kuivalle iholle ja huuhdellaan. Odotan mielenkiinnolla.


Viimeisenä vielä Sebastianin Penetraitt -sarjan shampoo ja hoitoaine. Sebastian on käsittääkseni Wellan tuotemerkki ja näissä ainakin on wellamaisen mukava tuoksu.

Boksin tai joulukalenterin tilanneita?

6 kommenttia:

  1. Joulukalenteri kiinnostaisi mutta kun ei vieläkään ole tullut voittoa lotossa niin taitaa jäädä hankkimatta... :D

    Ja ah, blissin naamaputsari on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Putsari kyllä vaikuttaa ekan käytön jälkeen tosi hyvältä!

      Noi joulukalenterit on kyllä mielettömän hintasia. Kuolailin kyllä montaa muutakin, mutta kuten sanottu, ei oo tullut sitä lottovoittoa. :D

      Poista
  2. Ounou, saakohan sitä kalenteria vielä?!! Niin kovasti tahtoisin tänä vuonna jonkin ihanan kalenterin, moneen vuoteen ei ole ollut minkäänlaista ja tälläinen kosmetiikka-aiheinen kruunaisi sen 'odotuksen' ;D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttäs noita vilä olevan. :) Mulla oli pari vuotta sitten Benefitin kalenteri ja se oli kyllä hauska juttu tällaiselle intoilijalle.

      Poista
  3. Tämä boksi jäi tilaamatta, koska sisältö ei niin innostanutkaan. Odotin jotain suurempaa ja parempaa synttärilaatikolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli hyvä just tällein kaupanpäällisyllätyksenä! En olis ostanut itse, mutta nyt kun tuo tuossa on niin oon tosi tyytyväinen. :)

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...