torstai 17. joulukuuta 2015

LF-joulukalenteri, luukut 10-17

Luukusta 10 löytyi Nude Stix -huuli- ja poskiväri jouluisen punaisessa sävyssä.


Luukku 11: Eylyre-ripset, miniliimalla ja ripsipinseteillä. Käytän vastaavia paljon kuvausmeikeissä. Rakenteensa ansiosta ripset ei paikallaan ollessaan huuda olevansa tekoripset, mutta tekevät tehtävänsä. Tykkään!


Luukku 12: Jurliquen ruusuvesi. Tykkään merkin söpöistä mattapintaisista lasipulloista. Ruusuvesi ei ole tuttu juttu, mutta kokeillaan.


Luukusta 13 Löytyi Caudalien käsi- ja kynsinauhavoide. Käsivoiteita mulla on jo seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, mutta tämä on kätevä laukkukoko.


Luukusta 14 paljastui Monu span vartalo- ja hierontaöljy.


Christophe Robinin hiusnaamio, jälleen tuttu tuote. Tästä mulla on ollu useita, runsaan kokoisia, näytepusseja. Pari ekaa kai käytin itse, sitten sain tuoksusta migreenin. :D Tosin nää tuoksuasiat tuntuu olevan jokseenkin muuttuvia, että kai tätä täytyy vähän tuoksutella.


16. päivän luukku tarjosi Magnifibres-ripsien pohjustustuotetta. Väittävät, että tämän kanssa saa kolme kertaa tuuheammat ripset. Vaikuttaa ripsigeelilta! Kokeillaan. :)


Sitten se 17. päivän ripsiväri, jotta pohjustustuotettakin pääsee heti kokeilemaan. Rimmelin Scandaleyes. Luukun muotohan oli ihan tällaisen ripsivärihylsyn muotoinen, joten sisällöstä ei voinut erehtyä!


Ensimmäinen kalenteriviikko oli toteutettu tosi varmasti hyvin tutuilla merkeillä tai tuotteilla. Tämä toinen viikko on kivasti ollut vähän erikoisempia juttuja ja ehkä vähän vähemmän tunnettuja merkkejä - ainakin näin suomalaisen näkökulmasta.

4 kommenttia:

 1. Hyviä tuotteita, kyllä taas pikkuisen harmittaa kalenterin ostamatta jättäminen :D Jurlique olisi varmasti suosikkini näistä.

  VastaaPoista
 2. Jatkuu vaan loistavana, ei epäilystä, että tää on kaikkein paras kalenteri! Money well spend. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vähän kirpas ja piti moneen kertaan miettiä, mutta ei oo mitään valittamista! :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...