keskiviikko 9. joulukuuta 2015

LF-joulukalenterin luukut 1-9

Tällaisia asioita on paljastunut LookFantasticin joulukalenterista.


Moroccanoil, vanha tuttu. Tätä olen kokeillut, en tykännyt, mutta silloin tukka oli ihan toisenlainen. Täytyy raportoida uudestaan kun pääsen kokeilemaan mitä tämä "korsimainen" tukka pitää tästä tällä kertaa. Minähän en varsinaisesti välitä hiuksieni harjaamisesta ja eräänä iltana tuo talouden miespuolinen henkilö päätti selvittää hiukseni. Siitä lähtien meillä on ollut sanaton sopimus tästä hiusten harjaamisesta. Ne kovimmat kommentit hiustuotteiden toimivuudesta ei muuten sitten tule minulta vaan tuolta harjaajalta! :D


Lord & Berry -huulikiilto. Merkki on tuttu, tuote ei.


Lisää tuttuja! Glamglown Supermud löytyy multa täysikokoisenakin. Puhdistaa kivasti, mutta ehkä liiankin syvästi. Edellisestä käyttökerrasta (ehkä syyskuu?) nenänpäähäni ilmestyi punainen "näppylä", joka ei häviä mihinkään. Oli siis omalle iholle kai vähän liian tuju.


Redkenin diamond oil -hoitoainenäyte. Diamond oil -sarjan öljy on ehdottomasti yksi mun öljysuosikeistä, se ihan oikeasti sisältää vain öljyjä, ei silikoneja kuten useimmat. Kokeilen mielenkiinnolla.


RENin (kuorinta?)naamio on muuten myös tuttu tuote. Olen pari vuotta sitten käyttänyt tällaisen pikkutuubin. Tykkäsin, mutta suunnilleen samoihin aikoihin aloitin vanhojen varastojen tyhjentämisen. Ei ole siis tullut ostettua ainakaan toistaiseksi uutta.


Inika on mulle merkkinä ihan uppo-outo. Ilmeisesti kysymyksessä on jonkinsortin luomusarja. Täytyy varmaan tutkia enemmän.


Paul Mitchellin hoitosuihke. Joko pullo tai itse neste kimaltaa, en tiedä kumpi, mutta kimallus on aina hyvä. Eikö?


Bubble t -vartalovoide. Jälleen ihan uusi merkki. Voide tuoksuu todella hyvältä. En ole tuoksuihminen, joten mikään  mun kuvailu ei varmasti mene oikein. Mieleen tuli kuitenkin kirsikka.


Cult 51 -yövoidenäyte. Merkki pitäisi kai tietää, en tiedä. Pikainen googlailu tosin selvitti, että täyskokoinen 50ml tuote on hinnaltaan 125 puntaa. Aika reipas hinta ainakin, katsotaan miten käyttäytyy iholla.

Kalenteri on ollut tähän mennessä tosi jännä. Minulle täysin tuntemattomia merkkejä ja tutuilta merkeiltä on (yleisesti) hyväksi havaittuja tuotteita. Ei ole ollut mitään valittamista. Aamuisin kipitän kalenterilleni sopivalla lapsenmielisellä innolla ja jännitän luukun avaamista. :D

8 kommenttia:

 1. Kaikki tuotteet kelpaisivat mulle, tosi hyvä kalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän vielä arvata luukun sisällön ulkoisten vihjeiden perusteella. Hieno kalenteri kaikin puolin!

   Poista
 2. Mää repesin tolle hiusten harjaamiselle... :D Mää välillä laitan miehen harjaan mun hiukset, ku ei jaksa ite. Mies sentäs paljon hellemmin hoitaa harjauksen ku minä. Mää vaan aina raastan hiukset selviksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! :D Mulla on epäilys, että toinen ihminen on aina hellempi hiusten kanssa kuin mitä ite on.

   Poista
 3. Tää on ehdottomasti paras kalenteri, mulle kelpais noi kaikki. Pitää kyllä ensi vuonna harkita Lookfantasticin kalenteria itselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ehdottomasti hyvällä asenteella tehty! Aidosti mielenkiintoa lisää myös se, että ei ole tietyn merkin kalenteri.

   Poista
 4. Tosi kivoja juttuja tullut tästä kalenterista, olen innoissani katsonut Instagramista, mitä kaikki on saanut tästä joka aamu, kun itse en omista tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin seuraan aina LivBoxien ja vastaavien sisältöjä, vaikka en niitä tilailekaan. Melkein yhtä hauskaa kuin luukkujen avaaminen itse!

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...