sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Punakultaa

Sorruin. Nimipäivälahjan nimissä ostin itselleni muutaman himoitsevani Zoevan siveltimen.


Rose Golden -sarjan vaaleanpunaisia siveltimiä oli tullut yksittäin myyntiin. Olen ollut tosi lähellä ostaa isomman setin ihan parin siveltimen vuoksi, mutta onneksi olen aina tullut järkiini ja jättänyt ostamatta.


Toinen on synteettinen Wing liner -sivellin ja toinen hieman tavanomaisesta poikkeava kulmasivellin. Kulmasiveltimestä tuli kerralla ihan ykkössivellin. Perinteiseen kulmasiveltimeen verrattuna harjakset on melkein puolet lyhyempiä ja leveyttä on tuplasti. Tän kanssa on tosi helppo työskennellä!


Hankin myös uuden meikkilaukun. Onhan edellinen säkki ollut tilava ja helppo kuljettaa, mutta kun joka ikistä asiaa täytyy kaivaa erilaisten pussien uumenista, kaipaa jotain järjestystä.

Kiinnostaako meikkilaukun sisältö?

4 kommenttia:

 1. Mäkin hankin yhden Rose Golden siveltimen, 104 Bufferin meikkipohjalle :D

  Meikkilaukun sisältö vain esiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin vaikutti mielenkiintoiselta! Tosin yritin edelleen hilitä itseni sillä, että vastaavia on jo. :D

   Poista
 2. Noi molemmat löytyy tavisversioina (nyt haluun punakultaa!!) ja ahkerassa käytössä - tuo kulmasivellin on yksinkertasesti paras kulmasivellin ikinä! Dipbrown kanssa en muuta enää suostukaan käyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän nuo nyt vielä punakultaisenakin hankkia, on sit varalla kun toiset on aina pesussa! :D Toi kulmasivellin on kyllä nerokas!

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...