sunnuntai 27. joulukuuta 2015

LF-joulukalenteri - luukut 18-25

Viimeiset luukut:


Pain rauhoittava kasvosuihke löytyi luukusta 18.


BareMineralsin violetti pigmenttiluomiväri avautui luukusta 19.


20. päivä luukusta kuoriutui Molton Brownin black peppercorn -suihkugeeli. Tuoksu on yllättävän miehinen. Tosi moni kalenterin tuotteista ilmoittaa "made in England" ja musta on tosi upeeta, että kalenteri on hyvin pitkälti kasattu näiden tuotteiden ja brittiläisten merkkien varaan.21. luukku ja St. Tropez instant tan, ilmeisesti siis pois pestävä rusketus. Jännä idea!


22. päivä luukusta paljastui ehkä yksi mielenkiintoisimmista tuotteista. Muhun ainakin tää askartelu aina vetoaa. Eve Lomin meikkiputsari, jonka poistamiseen mukana tuli pehmeähkö puuvillaliina.


Luukusta 23 löytyi Muradin Rapid Collagen Infusionin reilunkokoinen näytepullo.


Jouluaatto toi vielä vielä toisenkin meikinpuhdistusaineen. Tällä kertaa Nuxen hunajainen herkän ja kuivan ihan tuote.


Viimeisimpänä ja oikeastaan aika yllätyksettömästi 25. päivän luukkuun oli laitettu Tangle Teezer. Luukku oli juuri oikean kokoinen ja kuvavihjeessä oli harja, joten tämä todellakin jäi hyvin yllätyksettömäksi. Mullahan näitä harjoja riittää, joten tämä oli myös aika tylsä. Mutta uskon että tämä on ollut monelle muulle kuitenkin yksi parhaista kalenterin tuotteista.

"Urakka" lopussa. Hieno kalenteri! Vaikka hintaa olikin enemmän kuin tarpeeksi, sisältö oli täysin kohdallaan ja hyvin suunniteltu. Katsotaan mikä fiilis (ja tilin saldo) on ensi jouluna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...