keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Joku muu meikkasi

Jokaisella meikkaavalla ihmisellä on oma tyylinsä ja käsialansa, joten musta on kovin mielenkiintoista päästä muiden meikattavaksi.

Kiitos kuvasta Hannalle!

Mun tunnusmeikkini löytyy täältä. Aina meikkaajat intoilee siitä kuinka mulla on paljon luomea, isot silmät ja silti saan usein kasvoilleni hyvin samantyyppisen, vähävärisen ja vähäeleisen meikin. Ihan kiva, mutta olis kiva nähdä muutakin.

Viimeisimmän kerran hyppäsin meikkaajan testipääksi Make Up Storen tapaamisessa. Kerrankin sain jotain ihan muuta! Perusmeikin olin jo tehnyt itse kotona, mutta koska testipäätä tarvittiin strobingia varten, minä olin heti matkassa. Make Up Storen Kati innostui mun korvakoruistani ja halusi kokeilla jotain myös kesän Prim-lookin hengessä. Turkoosi ja minttu on aina niitä värejä, joista innostun, joten miksi ei!


Tässä laadultaan ihan surkea peiliselfie, mutta tässä meikki oli vielä tuore. Kahden tunnin kotimatkan jälkeen tämä rasvanaama ja strobing olivat jo päättäneet etteivät ole ylimpiä ystävyksiä. Huomatkaa meikkiin sopivat korvikset ja kameran hihna! Kulmat vois olla paremmat, mutta ne olinkin tehnyt itse aamulla kotona. Ei voi syyttää kuin itseään. :D

Mitäs tykkäätte?

8 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...