keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Öljyhoidolla kuiva päänahka kuntoon


Aika ajoin ainakin mun päänahkani kutisee kuivuuttaan. Asiaan on olemassa tietysti kaikenlaisia hiusvesiä ja hoitoja, mutta ne on pääsääntöisesti kampaamotuotteita. Joskus päänahka vaan täytyy saada kuntoon ennemmin kuin myöhemmin, joten onneksi ruokakaupasta löytyy melkein aina apu.

XZ tyrniöljyhoito on ollut mulla käytössä vuosia! Hinta on n. viisi euroa, tuotetta saa ihan oikeasti pientenkin markettien hyllyiltä. Tuoksu on mieto ja ihan miellyttävä ja öljy on helppo pestä pois päänahkasta ja hiuksista. Juttu on siis siinä, että annetaan öljyn vaikuttaa päänahassa suunnilleen vartin verran ja huuhdotaan tai pestään öljy pois.

XZ myy kahta erilaista öljyhoitoa. Älä vaan koske siihen toiseen, haju on sanalla sanoen kamala! Käytin sitä yhden kerran ja sekin kerta oli nollattava muutamalla ylimääräisellä pesulla, koska haju oli inhottava. Ei sopinut mun nenääni.

Muita faneja?

5 kommenttia:

 1. En oo vieläkään saanu tätä kokeiltua! Jos nyt viimestään talven tullen.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä normaalisti otollisin aika tälle on talvi. Mun täytyy vaan pestä melkein päivittäin eikä se kuivashampookaan tässä kuivuusasiassa auta, joten välillä päänahka kaipaa jotain.

   Poista
 2. Minä käytän ja tykkään! Olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi tuotteesta. Kuiva päänahka tykkää. Monia tuoksuvia tuotteita en voi käyttää, mutta tämän tuotteen tuoksu on miellyttävä eikä aiheuta mitään oireita.
  - Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse kans tosi herkkä tuoksuille ja tässä se kyllä toimii. On jopa aika herkullinen tuoksu. :D

   Poista
 3. Eipä ole ainakaan hinnalla pilattu, täytyy hankkia testiin tää seuraavaksi! :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...