sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Tee-se-itse kangasnaamio

Kosmetiikan kanssa askartelu on ihan hauskaa. En ehkä joka aamu jaksaisi askarrella, mutta satunnaisesti se on mielenkiintoista.

Muistan kun joitain vuosia sitten Make Up Storella oli pieneksi "pilleriksi" puristettuja kangasnaamiopohjia. Niitä oli tarkoitus liottaa suosikkikasvovedessä, jolloin puristenaamio aukeaa oikeaksi kangasnaamioksi. Vähän sen jälkeen suomalaiselta Similtä tuli myyntiin törkykallis naamiopaketti, joka sisälsi tuon hoitoveden ja jokusen kappaleen noita puristettuja naamioaihioita. 


Mun tulkintani mukaan sama naamio on jossain vaiheessa ilmestynyt K-kauppojen hyllyille Pirkka Argan -tuotemerkillä ja hinta on pieni osa alkuperäisen tuotteen hinnasta, noin kymmenen euroa. 

"Pillerin" foliokuori aukaistaan ja pillerin päälle kaadetaan hoitonestettä niin, että pilleri turpoaa. Kun naamio on saatu kasteltua, se näyttää jo ihan perinteiseltä kangasnaamiolta.


Paketissa lukee, että naamio on kosteuttava. Tuote kuitenkin tekee viileän tunteen iholle, niin siinä on varmaan myös jotain puhdistavia ominaisuuksia. Iho on kuitenkin harvinaisen kosteutetun tuntuinen käsittelyn jälkeen. Vaikka naamio sisältääkin "vain" nestettä eikä korealaisten naamioiden tapaan geelimäistä ainetta, kosteutusteho on oikeasti hyvä.

Viilentävä fiiliskään ei tunnu kovin kauhealta. Naamiota pois ottaessa iho saattaa tuntea sitä kylmänfiilistä pienestäkin tuulahduksesta, mutta kylmä menee nopeasti ohi.

Edullinen ja hyvä, loistavaa!

Onko joku muu löytänyt saman tuotteen?

6 kommenttia:

 1. En ookkaan tällaisten olemassaoloa tajunnut! Täytyy käydä K-Marketista ostamassa testiin :)

  VastaaPoista
 2. Mä ostin näitä heti silloin, kun nämä tulivat myyyntiin (tarkistin blogista ajan, eli maaliskuussa 2015). Sen muistan että tykkäsin viilentävästä tunteesta ja idea on mukavan erilainen :)

  VastaaPoista
 3. mulla on käytössä alkuperäinen sim /YOUNG FACE MASK, joka on hintava mutta tosi tehokkaasti kosteuttava ja elvyttävä. Ehdottomasti haluan löytää tuon arganöljy / Pirkka tuotteen , mille gracie!!!loistovinkki taas, kiitos!!.<!sandi.osterlund@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä! Musta tossa oli valmistajaksi sanottu Sim, joten luulen sen olevan sama tuote. Kannattaa ainakin kokeilla! Jos kerrot vertailevia kokemuksia, niin vielä parempi. :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...