sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Historiallinen huulipuna

Normaalisti historiallinen huulipuna vois mulle tarkoittaa jotain ikivanhaa ja vähän jo huonossa hapessa olevaa aarreetta kauniissa pakkauksessa. Tai siis pilaantunut tuote, jota säilytetään hienon hylsynsä takia. Vaan ei! Tämä on historiallinen siksi, että se on enemmän tai vähemmän kohdannut loppunsa ja on siis ensimmäinen mun koskaan loppuun käyttämä huulipuna!


Toissakesäisestä Jyväskylämiitin goodiebagista löytyi muun muassa Laveran Brilliant care -huulipuna. Aluksi puna jäi käyttämättä, mutta sitten huomasin, että punahan on oikeasti hyvä. Puna levittyy kapeasta pakkauksestaan siististi ja helposti. Koostumukseltaan brilliant care on pehmeä ja kiiltomainen, vaan ei liian huulikiiltolähmä. Lähmää ei ole nimensä veroisesti tämä ihan oikeasti hoitaa. Normaalisti en kehtaa mitään huulimeikkiä käyttää silloin kun huulet on yhtään kuivat, tämän pystyy kyllä laittamaan vähän kuivillekin huulille ilman ongelmia. Ei tässä tietenkään mikään maratonkesto ole, mutta sopivan luonnollinen sävy kuluu nätisti ja jättää jälkeensä stainimaisen pinnan. Ei huono oikeasti!

Omani oli sävyltään 02 Strawberry pink, jonka sävy näkyy tässä jämämäärässä oikein mainiosti.


Mikä on oma huulipunasuosikkisi ja miksi?

6 kommenttia:

 1. Guerlainin Genna, sain sen parissa vuodessa loppuun ja ostin uuden. Ihan ennen kuulumatonta mulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä jotenkin osannut edes ajatella muuta juuri sun luottopunaksi. Kaunis on!

   Poista
 2. Tykkään Zuiin Sugar Plumista ja Chanelin 99 Piratesta, varsinkin jälkimmäinen on niin klassisen kaunis punainen ettei tosi ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihania sävyjä! Tuo punainen erityisesti kolahtaa.

   Poista
 3. Jykylämiitti <3

  Mä oon käyttäny elämäni aikana loppuun yhden huulipunan, joku Cliniquen. Tekisi mieli ostaa sama supersävy uudestaan, mutta samalla ei jotenkin raaskisi :D Tulee sellainen "hänen on aika mennä"-fiilis. Outoa? Kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mietin ihan samaa! :D Ehkä se loppunut puna oli hyvä, mutta on aika johonkin muuhun?

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...