maanantai 17. huhtikuuta 2017

Parhaat ripsentaivuttimet ikinä PISTE

Okei, okei. Parhaat ripsentaivuttimet ikinä ainakin mulle. Täytyy kuitenkin sen verran sanoa, että mikä merkki tulee mieleen ekana?

Aivan, Shu Uemura. Niitä on kehuttu paljon ja pitkään, Suomessa ja ulkomailla. En muista kenen suomalaisen bloggaajan blogista nää vuosia sitten bongasin, ehkä Saara Sarvas? Kun koko ajan joku tuntui niitä kehuvan, niin onhan mielenkiinto niihin ollut koko ajan olemassa. Ongelma on kuitenkin ollut se, että Euroopasta kyseisiä ripsentaivuttimia on alkanut saada vasta muutamien vuosien sisällä ja asia ei ole enää tuntunut niin ajankohtaiselta.
Kun bongasin nämä Shu Uemura x Murakami -erikoistaivuttimet paikallisella stockmannilla, David Jonesilla (kuinka moni muu ajatteli Davy Jones?), alennushintaan, en voinut vastustaa itseäni. Normaalihinta näille ja hopeanväriselle perusmallille on noin 35 dollaria (noin, 27 euroa), mutta itse nappasin nämä suunnilleen 18 eurolla. Ajattelin että jos en tykkää, niin voin diilata nämä jollekin Suomeen palattuani.

Ensimmäisellä kerralla asettelin nämä todella tarkasti ripsieni tyveen ja aloin vieläkin varovaisemmin taivuttaa. Pelkäsin vähän. Luomi ei jäänyt väliin eikä ollut edes lähellä! Mikä vielä parempaa, nämä asettuivat tasaisesti ripsiin. Samassa tajusin, että näitten kanssa mun ei tarvitse tehdä tuota supertarkkaa asettelua, koska nämä ihan oikeasti sopivat just eikä melkein mun silmäni muotoon.


Japanilaiset siveltimet on mun heikkous ja nämä näköjään menee samaan sarjaan. Mikä on oma tuomio parhaista taivuttimista?

4 kommenttia:

 1. Shu Uemura on parasta! Kotiutin perusmallin Irlannista muutama vuosi sitten ja on kyllä ollut loistavinta ikinä. Etukäteen luulin, että näistä joutuisi maksamaan mammonaa ja mirhamia, mutta mielestäni 25e (minkä itse maksoin) ei ole minkäänlainen sijoitus vuosien ja vuosien käyttöön tulevasta vempeleestä. Nuo mustat olisivat kyllä olleet vieläkin kivemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli jotenkin mielikuva, että nää menis yli kolmen kympin. 25 on toki paljon verrattuna moneen muuhun vaihtoehtoon, mutta kerran kun löytää hyvät, niin se on siinä. Sen oon kuullut että näihin ei saisi ainakaan omia vaihtokumeja, mikä on harmi.

   Minä ehkä himppusen verran enemmän tykkään siitä perusväristä, mutta onhan näissä bonuksena tuo iloinen kukka. Ei voi olla hymyilemättä kun sen näkee! :D

   Poista
 2. Shuu on paras! Ostin muutama vuosi sitten omani Lontoon reissulta ja enää en suostu edes käyttämään muita.

  MIKÄ ihme toi avaimenperä on!? :D IHANA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Avaimenperä on joku ekstrajuttu näissä erikoismalleissa. Tekivät yhteistyötä Takashi Murakamin kanssa. Ehkä tää on nyt joku taideavaimenperä. :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...