sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Nesteetön shampoo ja hoitoaine

Vaikka en ole matkustanut paljon, olen viimeisen vuoden aikana kunnostautunut pitkillä lennoilla.
Musta on kuoriutunut aika hyvä käsimatkatavaroiden pakkaaja. Lennoilla tietysti kosmetiikkaintoilija  saattaa parahtaa kerran jos toisenkin kun nesteet täytyy pakata siihen litran pussiin. Oikeastaan nesteitä on kaikki muu kosmetiikka paitsi puuterit. Vaikka kuinka otat pikkupulloja, litran pussiin ei hirveästi mahdu.

Kun palasin Melbournesta, löysin lentokenttäkioskin alelaarista niin mielenkiintoisen pakkauksen, että en voinut jättää ostamatta. Nesteettömät käsisaippua, shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua. Joskus 2008-2009 korkeakoulut jakelivat festareilla paperisaippuoita. Idea ohuenohuesta kertakäyttöisestä saippuasta oli hauska, mutta en koskaan ymmärtänyt miksi niitä tehtiin. Nyt ymmärrän!Nesteertömiä tuotteita voi pitää vaikka takkinsa taskussa, koska niitä ei tarvitse sulloa pussiin. Samasta syystä pakkaukset on kevyitä ja pieniä. Miksi kuljettaa vettä mukanaan. Nämä todistivat tarpeellisuutensa kahden vuorokauden reissaamisen aikana.

Soap 2 go on australialainen merkki, joten kovin montaa myyntipaikkas ei tällä puolella palloa ole. Uskon vakaasti että muitakin löytyy. Tosin löysin myös BuzzFeedin DIY-ohjeet! Löytyyköhän Suomesta vesiliukoista paperia?

2 kommenttia:

 1. Löysin vastaavia liuskoja jostain eräilyliikkeestä ja meinasin pakahtua onnesta, kun sain festareille mukaan taskusaippuan. Ihan paras keksintö silloin kun saatavilla on vaan juokseva huuhtaisuvesi ja olalla istuu hygieniahysteerikko. :)

  / Petra W.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo! Eräilyliikkeestähän näitä varmaan löytyykin. Löytyisköhän niistä myös tota hoitoaineversiota?

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...