keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Toisen mielestä täysi turhake

Erityisesti kirppareilla liikkuessa, mutta myös kaupungilla kierrellessä tulee monesti olo: "Miksi tuo on edes valmistettu?!" Maailmassa on niin paljon asioita, joita katsoessa tulee se maailmantuska, että kuinka parempi paikka tämä olisi jos tietyt asiat vain jätettäisiin tekemättä. Mutta kuten aina, koskaan ei pitäisi tuomita, kukaan meistä ei kuitenkaan ole täydellinen.

Halusin esitellä muutaman tavaran, josta hyvin moni sanoisi juurikin, että miksi ihmeessä koko tuote on tehty. Minä en niistä kuitenkaan luopuisi! Turhakkeitahan nämä on ja ilman pärjäisi ihan hyvin, mutta nämä ovat kerta toisensa jälkeen kovassa käytössä.

Silikoninen naamiosivellin. Ihmettelet että mitä ihmettä. Niin minäkin aluksi tein.
Mietin että miksi naamiota ei voi vaan levittää sormin. No voihan sen, mutta parasta tässä onkin kaikki muu. Naamiopurkit eivät ole kovin hygieenisiä pakkauksia ellei tuotetta ota purkista spaattelilla. Itse kauhaisen tuotteen purkista tällä siveltimellä ja levittelen kasvoilleni. Onhan se aika luksusta levittää naamio muuten kuin sormin. Toisaalta silikoniseen siveltimeen ei jää kovin montaa pisaraa kallista ainetta, joten kaikki tulee käytettyä. Siveltimen voi pyyhkäistä vaikka desinfiointiaineella kastettuun paperiin ja ei kun taas lääppimään ainetta purkista!

Toisaalta sivellin toimii samaan tapaan kuin nuolija keittiössä - purkin saa tarkasti tyhjäksi.

Kai sitä voisi olla typerämpiäkin asioita?

Toinen juttu josta en varmasti enää suostu luopumaan on meikkisiveltimille tarkoitettu kuivausteline.
Taas näen jo mielessäni kuin pyörittelet silmiäsi. :D
Joo joo, siveltimet kuivaa ihan hyvin pöydällä pyyhkeen päälläkin. Telineessä on kuitenkin etuja, joita ei aina tule ajatelleeksi. Kun siveltimiä kuivaa pöydän päällä, harjakset eivät aina palaudu alkuperäiseen muotoonsa ja yleensä sivellin kuivuu toiselta puolelta littanaksi - tasaisen pöydän päällä kun ei paljon pääse pörhistymään. Toisaalta holkin sisälle saattaa mennä vettä ja silloin tunnetusti liimaukset saattavat ajan kanssa pettää. Kuitenkin parasta on se, että siveltimet kuivuvat pöytäkuivatusta nopeammin. Ei tämän ehkä olisi pitänyt yllättää, mutta en silti ollut ajatellut tätä etua aiemmin. Varsinkin silloin kun saatoin päivittäin tehdä meikkikeikkaa ja siveltimet oli saatava kuivaksi seuraavaa aamua varten, nopeampi kuivuminen oli aika etu.

Omani on jo useamman vuoden vanha Benjabelle brush tree, joka oli aika hinnakas, mutta on ehdottomasti ollut hintansa arvoinen. Nykyisin näitä kyllä löytyy edullisiakin ja Benjabellenkin taru taitaa olla lopussa. Omallani on kuitenkin selvästi vielä vuosia käyttöikää! Se että telineen saa helposti myös kasattua ja laatikkoon on yksi ehdottoman tärkeä tekijä. Sellaisenaanhan puhutaan kuitenkin aika isosta ja jokseenkin rumasta laitoksesta. En silti vaihtais!

Olen utelias, mitä "turhakkeita" sinulta löytyy?

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuommoinen silikooninen naamiosivellin, eikä se tosiaankaan ole turhake. Mun mielestä se on suorastaan välttämätön voidenaamioiden levittämisessä. Ja niin kuin totesit, purkkien tyhjäksi nuolemisessa ihan superhyvä:)
  Ei tule nyt mieleen mitään ihmeempiä turhakkeita, eikä tuo siveltimien kuivaustelinekään sellainen ole. Sehän on varsin kätevä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä just! Joku saattais ajatella että mikä turhake, mutta jos oikeasti on käyttöä, niin sehän on kaukana turhakkeesta. :)

   Poista
 2. Mä ajattelin tosta naamiosiveltimesta samalla tavalla, mutta kummasti sitä on kuitenkin tullut käytettyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Äkkiseltään turhake, mutta ajatukseen totuteltuna ei yhtään. :D

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...