lauantai 20. lokakuuta 2018

Vaarallista kosmetiikkaa

En tosiaan meinannut nyt saarnata siitä kuinka eBaysta, Wishistä, AliExpressistä tai muualta tilattu "kiinakosmetiikka" voi olla vaarallista. Jos joku ei tätä vielä ole kuullut ja sisäistänyt, niin en koe että minun toppuutteluni auttaisi.

Meinasi kuitenkin vähän ehkä kieli poskessa esitellä teille kurjan vihollisen:
Olin pitkään haaveillut Sensain eräästä silmänympärystuotteesta ja juonteiden ja ensimmäisten ryppyjeni "kunniaksi" sen päätin hankkia. No mikä tässä sitten on niin vaarallista?

Lasinen purkki painaa ihan tuhottomasti! Ensimmäisellä käyttöviikolla tein väsyneenä normaalia iltarutiiniani ja hieman kosteista käsistä purkki lipesi. Kuului kamala kolahdus ja säikähdin että siinä se nyt on rikkinäisenä lattialla koko purkki. Nostin purkin ja totesin että ei hätää, ei tullut vaurioita.

Seuraavana aamuna mies vähän säikähtäneenä kysyi onko lattiassa ollut halkeama ollut alusta asti. Asun vuokralla, joten kaikki on tullut selvitettyä. Sanoin miehelle töistä käsin että ei hätää, vuokranantajan pesukone on tehnyt halkeaman yhteen laattaan jo ennen kuin itse olen muuttanut taloon.

Iltapäivällä palaan kotiin ja näen tämän:
Tuota noin,  tämä ei ollut se halkeama, joka oli ollut lattiassa jo pidempään. Tämä oli ihan selkeästi sillä kohdalla, johon purkki oli edellisenä iltana pudonnut. Hups!

Vähän nolona ilmoitin aiheesta vuokranantajalle ja hän kävi toteamassa, että eipä tässä mitään, eihän siinä mennyt edes lasitus rikki. Minua tietysti vähän harmittaa, mutta tästä oppineenä en enää pidä painavia lasipurkkeja vessassa! Samalla kiitin onneani ettei purnukka päätynyt jalalleni. Ei siitä nyt ehkä suurta vaaraa olisi ollut, mutta olisi se kyllä sattunut.

Kyllä tämä nyt jo naurattaakin.

Onko käynyt samoin?

4 kommenttia:

 1. Apua! Hei vinkkinä, jos tuossa kohtaa voi pitää mattoa, niin se auttaa, toki jos purkki lipsahtaa käsistä ja kimpoaakin kauemmas matottomalle alueelle, niin sittenhän ei oo mitään tehtävissä :D Mulla on kylppärissä matto pelastanut muutamat putoilut xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä kurjalla hetkellä pudonnut purkki. Normaalisti mulla on matto vessassa, mutta nyt olin just siirtäny sen ulkopuolelle ettei se kastu suihkussa käydessä. 😅 Harmitti kyllä. :D

   Poista
 2. Apua, on kyllä Sensain purkki kovaa tekoa kun laattoihinkin tulee säröjä. 😅 Mä olen saanut ainoastaan lavuaarista palan pois koheltamalla purkkien kanssa. 😁

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...