maanantai 24. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 24





Mikä on sulle joulun väri? Kun joulua ajattelee, niin punainen on ehkä se ensimmäinen mieleen tuleva. Mun joulun väri on kuitenkin valkoinen, kuin lumi. Olen sen verran "vanha" ja niin "pohjoisesta", että mun lapsuuden joulut on ehkä yhtä lukuun ottamatta olleet kaikki varsin lumisia. Sen takia lumettomat joulut tuntuu jotenkin vähän kummallisilta, ei niin jouluisilta.

Mitä kosmetiikkaan ja väriin valkoinen tulee, tässä ehkä yksi vanhimmista meikkikikoista: valkoinen sisäkajal.

Kosmetiikkatietäjät vannovat ennemmin hieman beigen kuin ihan valkoisen sisärajauksen nimeen, mutta mun mielestäni niillä on vähän eri käyttötarkoitukset. "Ihonvärisellä" saadaan raikkautta katseeseen, mutta valkoisella saadaan samalla myös illuusio vähän suuremmista silmistä. Itse en ole koskaan kokenut tätä mitenkään luonnottoman näköisenä, sillä harvoin kenenkään silmiin katsotaan sellaiselta etäisyydeltä, että se valkoinen jotenkin korostuisi - ellei väriä sitten käytä turhan runsaalla kädellä.




Olen monesti kuullu kuinka suuret silmät minulla on, mutta harvoin näen sitä itse. Tämä vanha ajokorttikuva on kuitenkin sellainen, jonka nähdessäni aina ihmettelen, että onhan ne silmät aika isot. Tässä kuvassa suuren työn tekee tuo valkoinen sisärajaus.


Itse kynä on vuosien varrella vaihtunut, mutta tällä hetkellä käytössä on NYXin valkoinen rajauskynä. NYXin kyniä tulee ihan vitivalkoisena tai vähän sävytettyinä. Itse valitsin hieman mintunvihreään taittavan kynän. Tällöin hento vihertävyys hoitaa pienen punakkuuden pois, samalla kun valkoinen kirkastaa katseen. Tosin on hyvin helppo levittää liikaa. Kevyt jälki, niin katse kirkastuu, mutta tuote näyttää oikeasti luonnolliselta sekä pysyy hyvin.



Mikä on sinun joulusi väri?

Aiemmat luukut löydät tästä. Kannattaa palata näihin blogeihin tänään, jotta näet myös muiden osallistujien joulun värin.

Luukku 1: Purkkisirkus
Luukku 2: Glitz & Glam
Luukku 3: Hannajulia
Luukku 4: Henna V
Luukku 5: Ihastukset
Luukku 6: MissAria
Luukku 7: Viilankantolupa
Luukku 8: Maria Glow
Luukku 9: Strokes of Color
Luukku 12: Keyword: Love
Luukku 13: Better nail day
Luukku 14: Wasting Lifestyle
Luukku 15: Ria Gomez
Luukku 16: In this Light
Luukku 17: elämää smykkinä
Luukku 18: Beauty Highlights
Luukku 19: Kerroksia
Luukku 20: Blinger shimmer
Luukku 21: Hannamaria
Luukku 22: Dioriina
Luukku 23: Charming nails

2 kommenttia:

  1. Mulla valkoinen, tai beige kajal oli vuosia unohduksissa kunnes viime vuonna löysin sen uudelleen.
    Virkistää kummasti, saa väsyneet katseen kirkkaaksi ja avaavat katsetta. Ihanaa joulua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli muuten kans unohduksissa muutama vuos sitten! Ihanaa joulua! ❤️

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...