tiistai 1. tammikuuta 2019

Vuoden luetuimmat




Vuoden 2017 loppupuolella tein päätöksen lähteä kirjoittamaan blogia vähän kokeellisemmin. Yhdeksän vuoden aikana on kerinnyt kokeilla kaikenlaista ja ehkä jopa vähän kangisunut omiin kaavoihinsa. Päätin lopettaa edes yrityksestä täysin säännölliseen bloggaamiseen ja keskittyä johonkin, mitä muista kauneusblogeista ei välttämättä saa - uutisten jakamiseen ja esittämään niitä toisiakin näkökulmia. Muutos on näyttänyt kiinnostavan myös teitä, sillä lukukertoja on tullut erilaiseen tahtiin suhteessa aiempaan!

Nämä kiinnostivat eniten:

Olen tosi kova verkkokauppojen asiakas ja alan ammattilainen niin ammatti-sanan oikeassa mielessä, mutta takuuvarmasti myös asiakkaana. Ihan ehdottomasti luetuin juttu tältä vuodelta on pohdiskeleva  teksti siitä kuinka verkkokauppa Suomessa luo oman ahdinkonsa. Teksti on löytänyt lukijansa muuten muualtakin kuin kosmetiikkaväestä. Juttuun pääset tästä. Päätös juttuun: näin sen aikamoisen ekstravaivan, että ostin blenderini juuri tuolta Veikon Koneesta. Ymmärrän täysin ettei välttämättä kovin moni muu näin tekisi.

Toiseksi luetuin juttu oli Hullujen päivien säästövinkit. Jutussa lähdettiin hieman kieli poskessa tekemään säästöjä sillä, että etukäteen pohtii mitä oikeasti tarvitsee ja kannattaa kauhupäiviltä lähteä hakemaan.

Myös teksti Muovi josta en luovu sai varsin hyvän vastaanoton. Pyrin vähentämään turheja muoveja, mutta tällä hetkellä on yksi tuoteryhmä, jossa muovittomuus ei ole vaihtoehto. Haluan pitää hampaani suussa ja hyvänä mahdollisimman pitkään.

Yritän olla paasaamatta oikeasti vaarallisesta kosmetiikasta, mutta en tiedä millaisia vaaroja lukijat odottivat Vaarallista kosmetiikkaa -tekstistäni.

Aina kiinnostavia juttuja tuntuu olevan myös ne, jossa haluan kannustaa ihmisiä itsensä hyväksymiseen, Tukkasi ei ole maantienharmaa -juttu ei ollut poikkeus.

Jatketaanko uusi vuosi samalla linjalla tai onko muuten juttutoiveita?

2 kommenttia:

  1. Vaikutat todela monipuoliselta ja mielenkiintoiselta persoonalta. Jään innolla seuraamaan sun vuotta 2019! :)

    yst. Pinja // www.pinaycoco.fi

    VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...