lauantai 18. kesäkuuta 2016

Voita kuvaus kahdelle Jyväskylässä

Mun blogiini on kuulemma kiva tulla kun koskaan ei voi tietää, mistä olen kirjoittanut. Nyt taas olis luvassa jotain ihan muuta. :)

Vaikka mulla on ammattiosaamista sieltä täältä, niin ihan ensimmäisenä sanon olevani valokuvaaja. En ole mielestäni vaihtanut alaa, vaan opiskellut lisää.Lasten syntymäpäivillä synttärisankari saa aina lahjoja ja muut pääsee suunnilleen ongen varteen. Ei niin ettenkö tykkäis saada lahjoja, mutta niiden antaminen on paljon kivempaa kun keksii itse antaa jotain huikeita juttuja eteenpäin.
Tähän kuuluu tarina: En ole taikauskoinen, mutta kuulin että kiinalaisille numero 8 on suuri onnenluku. Olen syntynyt 18.6.1988, joten olen varmaan superonnekas. Tänään täytän 28, joten vuosi tulee olemaan vieläkin onnekkaampi, eikö? Siirappista tai ei, onnekas olen ainakin siinä että voin tehdä näin huippua työtä!Tämän kaiken kunniaksi arvon Beloved-valokuvauksen yhdelle onnekkaalle parille! Ohjeet ja osallistuminen löytyy Facebook-sivultani Valokuvaaja Liisa Salonen.
Onnea matkaan! :)

7 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...