keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Halpoja hutiostoja


Saako blogimaailmassa puhua myös niistä ei-niin-onnistuneista ostoista vai pitääkö kaiken olla vain hyvien hehkuttamista?

En tiedä, mutta nämä olivat niin hutiostoja, että ei voi kuin nauraa miksi nämä on ylipäänsä tehty. Kun tuote on edullinen, on helppo ostaa ihan vain kokeeksi ja unohtaa koko tuote. Halpa voi tulla yllättävän kalliiksi.

Tällainen tuote on ainakin mulla Essencen make me brow -kulmakarvaväri. Mascaratyyppinen väri on sävyltään todella hyvä, vähän harmahtava ruskea. En kuitenkaan tiedä miten tämän pitäisi toimia. Väri ei tarttunut edes niihin kolmeen kulmakarvaa, jotka minulta löytyy. Tarkoitus kai onkin, että tämä ei tule ihoon, vain karvojen pintaan, mutta ainakin minun kulmakarvani hylkivät koko väriä. En toisaalta tiedä mitä ostaessani ajattelin, koska kuten sanottu, kulmakarvani ovat tuuhean vastakohdat. Väri voisi ehkä toimia jos ottaisi purkista muovisen annostelijan pois ja käyttäisi tätä kulmakarvasiveltimellä nimenomaan iholle. Hintaa tuotteella oli n. kolme euroa.


Toinen ihan huti oli Make Up Storen silmänympärysmaski. Muovisten läpysköiden sisällä on jotain nestettä. Kun muoviläpäreitä pidetään jääkaapissa ennen käyttöä, neste viilenee ja tarkoitus olisi mm. laskea silmänympärysihon turvotusta.

Nope nope nope! Nämä eivät ainakaan muovaudu millään tasolla silmän lähettyvillekään ja se haju. Nämä haisivat niin pahasti muovilta (kuulemma tämä oli formaldehydin haju), että laput oli pakko heitää pois. Haju ei lähtenyt jääkapissa, tuulettamalla tai pesemällä. Pelkästään pikaisesta haistamisesta sain pahan päänsäryn. Ei jatkoon.

Näiden virallinen hinta on 8 euroa parilta. Omastani maksoin käytännössä -2 euroa, sillä näiden ansiosta sain kymmenen euron alennuksen ja maksoin koko ostossetistä kaksi euroa vähemmän kuin jos en olisi ostanut näitä ollenkaan.

En ostaisi uudestaan.

Saako kertoa myös ei-niin-onnistuneista ostoksista?

12 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä myös näistä saa (ja melkeinpä pitääkin :D) postata, kaikki ei aina kaikilla toimi ja sekin on hyvä näyttää. Itse olen tuota mainitsemaasi Essencen kulmamascaraa käyttänyt eri sävyssä ja omalla kohdallani tämä taas oli todella toimiva tuote ja aionkin tähän jatkossa palata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Uskaltaa siis kirjoittaa epäonnistuneistakin hankinnoista. :) Tossa värissä olis kyllä potentiaalia, mutta ehkä se ongelma aidosti on omissa kulmissa. :D

   Poista
 2. On hyvä kertoa myös niistä ei-hyvistä "löydöistä", imho!

  Tuo maski, voi apua! :D En oo itse koskaan kokeillut tätä ihmetuotetta mutta vastaavanlaista eri merkkiä olevaa muovinaamaria olen joskus vuosia sitten testannut. Sekin haisi kummalle eikä tullut koskaan käytettyä, jotenkin ovat minusta sellaisia turhakkeita nämä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Pelkään itse että annan jotenkin väärällä tavalla negatiivisen kuvan jos kaikki ei olekaan hurjan positiivista ja kivaa. Tää on varmaan vain mun päässäni. :)

   Tuo naamio kuulostaa ajatuksena ihan kivalta, mutta siihen se jäi. Tosin nyt bongasin äidin pakastimesta ihan ykkösnaamion, täytyy kirjoittaakin siitä!

   Poista
 3. Todellakin pitää kertoa! Kun lukee aina vaan suitsutusta ihka-ihanista tuotteista alkaa ainakin mun kaltaisella kyynikolla herätä epäilys että tuleeko ne kehut aina, huolimatta tuotteesta. Kun kosmetiikassa kaikki ei kuitenkaan toimi kaikilla samalla tavalla, jos hutiostoista olisi enemmän postauksia niitä osaisi itsekin välttää paremmin, etenkin kun on oppinut tuntemaan jonkun bloggaajan mieltymykset, niin tietää ettei itsekään välttämättä pidä samaisesta tuotteesta.

  VastaaPoista
 4. Hyvistä tuotteista on aina mukavampi kirjoittaa kuin negatiiviseen sävyyn, mutta pitäisi itsekin kirjoittaa aina välillä huonojakin arvosteluja. Tuota essenceä aion silti kokeilla, koska moni muu on siitä tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin just! Ehkä näitä nyt kuitenkin uskaltaa kirjoittaa. :) Tuon kulmavärin ongelma tais nimenomaan olla mun omat kulmat, ei voi mitään. :D

   Poista
 5. Hei todellaki pitää höpöttää hudeista! Jotenki niistä tulee vaa huonommin kirjotettua ku ei tiiä mitä sanos xD

  VastaaPoista
 6. Mä ostin myös aikoinaan tuon Essencen make me brow -kulmakarvavärin ja en tykännyt yhtään! Se tummanruskea oli kulmilla vähän outo, ja kulmista tuli muutenkin tosi mällätynnäköiset o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siinä harjaosassa oli kans vikaa? Sillä ei mun makuun saanut levitettyä tuotetta kovin nätisti.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...