keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Make Up Store -fiiliksiä

Make Up Store on ollut mun ensirakkauteni kosmetiikan maailmassa. Tyylinsä ja väriensä takia MUS on ollut se merkki, jonka hyllyjenvälistä mut on löytänyt kuolailemasta jos olen shoppailureissulla (Sokoksella) kadonnut. Make Up Storen oikeasti värikkäät luomivärit on se juttu, joka sai mut kiinnostumaan meikeistä syvällisemmin. MUS viettää 20. vuottaan ja ehkä sen kunniaksi tyyli on muuttumassa täysin. Värit on ehkä jääneet taka-alalle ja tilalle on tullut pääkalloja ja kulmikkuutta.

Käytiin muutaman bloggaajan kanssa tutustumassa Kuopion liikkeeseen ja en ole ihan varma mitä mieltä olen uudesta tyylistä. Perustaja Mika Liias kulkee selkeästi Alexander McQueenin jalanjäljissä, koska joka paikassa on pääkalloja. Pääkallot taitaa olla jotain limited edition -tuotteita, mutta niitä on paljon! Kalloja löytyi muun muassa siveltimien päistä, tuotteiden pakkausista ja uudistetuista kynttilöistä.


Mukaan saatiin myös pääkallolasit. Vaikka pääkallot ei sinällään ole mun juttu, niin onhan  tää lasi aika huikea!


Muuten kyllä kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja krokokuvio mm. huulipunien pinnassa on aika hieno.Väri-ilottelu ja tietty leikkisyys on ehkä jäänyt vähän taka-alalle, aikuinen Make Up Store on kyllä pääkallojen lisäksi aika tyylikäs. Kuten 12 days of Christmas 12 shades of nudes -paletti kertoo.


Nappasin itselleni tällaisen tylsän, mutta käytännöllisen ja tyylikkään paletin. Paletin hienous piilee siinä, että jokainen sävy löytyy tuplana: mattana ja hohtavana. Lisäksi palettia voi muokata oman mielensä mukaan, sillä paletin osat lähtevät irti ja paikalle voi laittaa muita tuotteita. Normaalihinta tälle paletille on 89 euroa, Kuopiossa paletit ovat tarjouksessa 42 euron kappalehintaan.


Palettien ja luomivärinappien kansi näyttää mun makuuni todella halvalta, mutta sisältö ainakin vaikuttaa makeupstoremaisen hyvältä!

Onko mielipiteitä uudistetusta tyylistä?

11 kommenttia:

 1. Oon ihan samaa mieltä kun mitä siellä puhuttiin, että MUS on hiukan myöhässä tämän pääkalloteeman kanssa mutta yhdistettynä se tällein aikuiseen ja selkeälinjaiseen mustaan & krokokuvioihin, ei se mua hirveästi häiritse muttei kyllä sytytäkään. :) Oli kiva miittailla, näki vähän tuntemattomampiakin kasvoja välillä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En mä ehkä lähtis noita kallosiveltimiä haalimaan, mutta hopeisten pakkausten kyljessä ne oli kyllä yllättävän tyylikkäitä! Ja jos mulle noista muovipaleteista tulee vähän halpa fiilis, niin kyllä ne hopeiset erikoispakkaukset näytti kalloineenkin korkeemman hintaluokan meiningiltä. :) Samoin!

   Poista
 2. Mä tykkään noista kuvioiduista tuotteista, mutta pääkallot on ehkä vähän liikaa mulle. :D

  VastaaPoista
 3. Itsekään en ehkä ihan totaalisesti pääkalloille syty ja tuo lasikin sai kotona aikaan silmien pyörittelyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele! Enpä olekaan itse vielä päässyt testaamaan reaktiota lasista, tänään vois olla se päivä kun tuo toinen osapuoli palaa kotiin. :D

   Poista
 4. Mulle pääkallot taas on jees ja sytyn pakkauksille :) tykkään myös krokokuviosta ja mustista pakkauksista. Oli kiva tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi krokokuvio on kyllä nätti! Mut en tosiaan innostunu noista läpinäkyvistä kansista.

   Poista
  2. Niin ja oli mukava tavata ja saada kasvot jollekin näin monen vuoden jälkeen. :)

   Poista
 5. Pääkallot eivät ole minunkaan juttu, eivät ärsytä mutta eivät varsinaisesti houkuta ostamaan :D Tykkään uusista pakkauksista enemmän kuin vanhoista pyöreistä! Ja ihan uusimmissa MUS-liikkeissä on myös aika huikea tyylikäs design - Kuopiossa ei toistaiseksi vielä ole niitä uusia hienoja (kalliita) kalusteita.

  Oli mukava tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän ristiriitainen fiilis noitten kallojen kanssa. Joskus nappaa, mutta liikaa on liikaa. Mä olin kyllä ehdottomasti pyöreiden pakkausten fani, mutta oon muutenkin mieleltäni enemmän pyöreä kuin kulmikas. :D Kuulostaa hyvältä tuo uusikin tyyli muuten.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...