sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Missha-swatcheja


Erikoisempia meikkivoiteita saa pahimmillaan ostettua vain netistä. Silloinhan oikea sävy täytyy lähinnä arpoa.

Onneksi on olemassa kaikenlaisia palveluita, jotka keräävät tietyn meikkivoiteen kanssa samankaltaisia sävyjä. Esim. Findation, Temptalia Foundation Matrix tai Match My Makeup. Ei nämä tietysti aukottomia ole ja joskus vähän vaikeitakin. Itsehän aina vertailen sävyjä toisiinsa ihmisten swatchien avulla, jos olen kokeillut sävyä x, tiedän miten se toimi ja voin swatch-vertailulla löytää oikean sävyn.

En koskaan ole tehnyt näitä itse vaikka mahdollisuus olisi ollut. Nyt meinasin kokeilla. Hienostihan näitä sävyjä voi vertailla, mutta seuraavaa kertaa varten täytynee olla tarkempi mm. noiden muuten näkymättömien karvojen ja läiskien muodon kanssa. :D

Kuvassa siis neljä sävyä Misshan Perfect Cover BB-voiteesta, joka muuten tuntuu tosi hyvältä! Sävyt 21 ja 23 tuntuivat todella harmailta, mutta harmaudestaan huolimatta 21 oli omalla ihollani melkein yhtä hyvä kuin 13. Vertailun vuoksi vielä Misshan toisen meikkivoiteen sävy 21, jolla ei ole mitään tekemistä tuon toisen 21:n kanssa.

Etsitkö swatcheja ennen ostopäätöstä?

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Juurikin tuollaista palvelua tarvitsen!

  VastaaPoista
 2. Etsin, mutta välillä on vaikeaa, kun riippuu vähän ihonsävystä millaiselta tuote näyttää sitä vasten, joten olen innoissani, jos joku on kokeillut jollekin neutraalille pohjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Itse haluan tosiaan vertailla lähinnä tummuuseroja näistä. :)

   Poista
 3. Yritän etsiä, jos kyseessä on jokin kalliimpi tuote, jota todella himoitsen. Ei tule sitten niin helposti hutiostosta. Ostin juuri taannoin tuon Misshan bb-voiteen sävyssä 21:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Jännä muuten miten nuo saman merkin erisäivyset tuotteet on samalla koodilla.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...