sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Höpö ja söpöä - Paul & Joe


Useita vuosia olen ihastellut merkkiä nimeltään Paul & Joe. Merkin pakkaukset on todella kauniita ja kuka voisi vastustaa mainosten valkoista kissaa minisilinterissään? Ei niin, että olisin eläinten turhan pukemisen kannalla, mutta hei, katsokaa nyt!


Tuo Beauty Bayn käyttämä kuva on itse asiassa joitain vuosia vanhasta kokoelmasta, jossa oli muun muassa samaisen kissan muotoisia huulipunia (onko joku raaskinut käyttää niitä!?) ja puuterissa oli kissan tassun muotoinen vippa. Kauniit pakkaukset ja söpöt+höpöt kissajutut, miten tästä ei voisi tykätä? Tulevaisuuden crazy cat lady kun olen.

Nyt nappasin Asokselta muutaman, selvästi Asokselta poistumassa olevan, tuotteen. Mattapintainen pullo sisältää vedenpitävän silmämeikin poistoaineen, tulevaisuudessa sama pullo sisältää ihan mitä vaan puhdistusainetta. Toinen sisältää kynsilakan poistoainetta ja jatkossa taas ihan mitä vaan rumassa pullossa myytävää kynsilakan poistajaa. Pullot on lasia eikä rumia etikettejä ole. Pohjassa on irtoavat tarrat ja ainoat tekstit on korkkien hillityt Paul & Joe -logot.

Olen varmasti kovin höpö, mutta nämä on ostettu ihan vain pullojensa ansiosta ja siksi, että pullot pääsevät kyllä tyhjennyttyään samaan käyttöön. Samalla logiikalla olen ostanut tuotteita monesti aiemminkin, jos sisältö osoittautuu kamalaksi, ainakin on kauniit pakkaukset, joihin voi laittaa tuotteita rumista pulloista. Yksi tällainen "ostostilalla" oleva tuote on muuten Clarinsin meikin kiinnityssuihke. Harmi vaan, että sisältö haisee ihan samalta kuin mun lapsena käyttämäni allergiaan tarkoitettu nenäsuihke...

Muita höpöjä?

4 kommenttia:

  1. Näissä on kyllä södet pakkaukset ^_^ En ole vielä ostanut merkiltä mitään, mutta kyllä sekin päivä vielä koittaa :)

    VastaaPoista
  2. Musta noi meikit on söpöjä, tykkään tosi paljon brändin vaatteissa, niissä on paljon sellaisia elementtejä mihin tyttömäinen minäni ihastuu. :)

    VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...