sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Misshaa Suomesta!

Muistatteko kun joskus ihmettelin sitä, miksi meikkivoidenäytteet on aina sävyiltään kaukana suomalaisesta kalmankalpeudesta ja lähempänä sävyjä sahara ja fitnessmimmi?
Törmäsin keväällä (aloittavaan) yritykseen, joka tekee homman ihan oikein, kerrankin! Kerralla mulle annettiin viisi eri sävyä samasta tuotteesta, jotta voisin ihan oikeasti kokeilla ja tutustua.Toki näistä osa menee heti kättelyssä poistokoriin, mutta verkkokaupassa kun ei pääse testereitä näpelöimään.


Oikeastaan mielenkiintoisempaa tässä on toki se, että kohta Misshaa saa myös Suomesta. Tämän jutun kirjoittaminen venähti niin, että kirjoittamishetki on vahingossa ihan täydellinen, Bearel-verkkokauppa nimittäin avaa virtuaaliset ovensa ensi viikolla.

Tuolla tapahtumassa, jossa kyseiseen yrittäjään törmäsin, myyntipöytä notkui Misshaa ja sitä on kuulemma tulossa reilusti. Ilmeisesti myös jokunen muu merkki on tulossa valikoimiin.

Jännää! Aasialainen kosmetiikka on aina kiehtonut mua ja Misshalla on ihan huippuja tuotteita.
Kuulin muuten kampaajalla istuessani, että korealainen kosmetiikka on tällä hetkellä joku juttu. Ilmeisesti Etelä-Korean hallitus on panostanut kosmetiikan tutkimukseen ja kehitykseen sen verran rahaa, että "SoKo"-kometiikka on noin kymmenen vuotta länsimaista kosmetiikkaa edellä. Tiedä sitten mitä sillä  tarkoitetaan, mutta mielenkiintoinen ajatus!

4 kommenttia:

 1. Juuri eilen mietin pitäisikö Missha tilaus tehdä virolaisesta nettikaupasta. Jäin vielä miettimään, sattuipa sopivasti tämä postaus! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että Missha kiinnostaa ja huippua, että korealainen kosmetiikkaa nostaa tunnettuuttaan myös meillä Suomessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Korealainen kosmetiikka on aika pitkään ollut vaan "muutaman" kosmetiikkahullun suomalaisen juttu, mutta jotain kiinostuksesta kertonee se, että vaikka kesällä lukijamäärät vähenee, niin tän jutun kiinnostus on ollut aika suuri. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...