sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Vihreä on vastaus


Samalla kun tilasin itselleni kokeiluun Urban Decayn All Nighter -meikkivoiteen, ostin myös Naked skin -värikorjaajan vihreänä.

Make Up For Everin vihreä HD-primer on ollut mulla työkäytössä useita vuosia, se on ihan nerokas tuote. Tosin minulle itselleni se on ollut vähän liian vihreä. Toimii kyllä tehtävässään taittaa punertavuutta, mutta minun kasvojeni punakkuus on yleensä enemmän pinkkiä kuin rehellisen punaista. Siksi se on vaalealla, melkein pinkkipohjaisella ihollani ollut vähän liikaa. Kokeeksi ostin UD:n vastaavan tuotteen. Tosin harmikseni UD:n aine on puikkomuotoinen tuubin tai pumppupullon sijaan. Kuitenkin sisältö on ihan mahtavaa! Sävy on niin sopiva, että se sopii minun iholleni täydellisesti vaikka sellaisenaan, ilman meikkivoidetta.Vasemmalla Urban Decayn Color Correcting fluid, oikealla Make Up For Everin HD-primer.

UD on vähän sinisempi ja minttuisempi kuin MUFE, jossa on enemmän keltaista ja näyttää minun makuuni vihreämmältä. UD on koostumukseltaan vähän kuivempi ja nihkeämpi, mutta kumpikin levittyy oikein hyvin. Hintaeroa tietysti muodostuu sillä, toisen pakkaus on 5ml ja toisessa on ainetta 30ml. MUFEn hinta on kolmen kympin tienoilla kun taas UD:n viidellä millilitralla on hintaa n. 25 euroa.

Onko muita vihreitä suosikkeja?6 kommenttia:

 1. Minusta hyviä vihreitä peiteaineita on vaikea löytää. Aika hyvä oli WetnWildin neljän peiteaineen kiekossa oleva vihreä. Ikävä kyllä ainakin pari muuta peiteväriä jää melkein käyttämättä näissä peiteväripaleteissa/-kiekoisssa, joten jää sitten toistamiseen ostamatta. Nyt käytän L.A. Girlin vihreää ainetta, joka on toiminut hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten ihan totta, että vihreät peiteaineet tulee yleensä joidenkin muiden värien kanssa. Make up for everilla on vihreä yksittäisinäkin nappeinam harmi ettei sitä löydy suomalaisesta verkkokaupasta, mutta sitä kannattaa kysellä. Käytän sitä itse asiakkailla näppyjen ja muiden vahvojen "länttien" neutralointiin. Näitä primertyyppisiä käytän isommille punoittaville alueille.

   Poista
 2. Mä tykkään puuterisista värin taittajista. Everyday Mineralsin Mint on ahkeralla käytöllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, oon sitä katellut, mutta ei ole tullut ostettua kun ei ole ollut muuta tilattavaa. Täytyy nyt vakavasti harkita! :)

   Poista
 3. Ihanaa et kirjotit tästä,oonki miettiny millanen tää on! NYXin versio tuntuu olevan ainakin vähän huonosti häivytettävissä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Nyxilläkin on, se merkki on jäänyt mulle jotenkin vieraaksi. Tuo UD on tosi kermainen ja levittyy kyllä nätisti.

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...