perjantai 16. joulukuuta 2011

Kahdeksastoista kouluviikko

Maanantai: Viimeisteltiin pari viikkoa vanhaa INCI-tehtävää ja kokeiltiin erilaisia värinpoistoaineita (Goldwell ja KC) ja värinpoistoa 6%, 9% ja 12% hapetteella. Todettiin että hapetteista paras oli 6%. Tosin perjantaina meille selkisi, että 6% hapete tekee tasaista värinpoistoa kun taas 9 ja 12 tekevät jonkinlaisen vaalennuspiikin, johon ilmeisesti vaaditaan pidempi vaikutusaika.

Tiistai: Asiakaspalvelupäivä, olin kassalla. Iltapäivästä paikkasin jonkun peruskoulupuolen opiskelijan poissaoloa ja tein haudehoidon jollekin kosmetologiopiskelijalle. Haudehoito oli mukavan ajatuksetonta hommaa.

Keskiviikko: Lyhyt päivä, sillä opettajan tytär oli sairaana. Leikattiin ryhmissä veitsellä rohkeiden kosmetologiopiskelijoiden hiuksia.

Torstai: Asiakaspalvelupäivä. Tein hankalahkon väriasiakkaan. Hankalaksi asian teki se, että asiakas oli koko ajan "neuvomassa" ja kommentoimassa tai itse asiassa ei pelkästään asiakas vaan myös asiakkaan tyttöystävä. Lopputulos oli teknisesti ihan kauhea epäonnistuminen, mutta asiakkaalle tuntui olevan tärkeintä päällisosan vaalennus ja koska se saatiin tehtyä asiakkaan tahdon mukaisesti niin hän oli tyytyväinen lopputulokseen. Tein samalle asiakkaalle myös koneleikkauksen, joka viimeisteltiin saksilla. Enpä ollut leikannut koneella aiemmin kuin hetken aikaa harjoituspäälle. Iltapäivästä leikkasin myös yhden naisasiakkaan hiukset.

Perjantai: Meillä oli väriteorian koe, joka meni ihan mukavasti (3- asteikolla 1-3). Silti mua harmittaa etten osannut viimeistä hapetetehtävää oikein. Olin ottanut kokeessa kysytyt vaalennusasteet eri hapetteilla väärästä taulukosta joten ne heittivät ihan reippaasti. Loppupäivästä jatkettiin vielä vähän teoriaa, lähinnä asioista joita ollaan jo käytännössä tehty (esim. raidat).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...