torstai 22. joulukuuta 2011

Yhdeksästoista kouluviikko

Maanantai: Oltiin heti aamusta kosmetologiopiskelijoiden näytössä malleina. Tehtiin kulmien ja ripsien värjäys + ehostus. Värjäys meni siitä mukavasti, että yleensä pelkään ripsien värmäämistä ja koska se tuntuu niin tuskalliselta niin en ole sitä tehnytkään kuin pariin kertaan. Tää kosmetologi oli kuitenkin sen verran taitava että teki homman niin nätisti, että tunsin vain pientä kihelmöintiä kirvelyä vain ihan loppvaiheessa ja puhdistusvaiheessa. Meikki sen sijaan ei ollut ihan niin onnistunut, sillä se oli paljon vahvempi kuin pyysin ja arvioinnin kannalta muoto-opillisesti ihan väärin tehty, mutta ihan hauska kokemus. Vaikka olen ollut kyllä ammattimeikkaajan käsittelyssä kerran aiemminkin.

Loppupäivästä tein toisen tytön kanssa aika vaativan monisävyvärjäyksen, joka menikin ihan mukavasti haastavuudestaan huolimatta. Värjättiin hiusrajoille ehkä 4 senttiä leveä tumma kaistale, vaaleita raitoja ja muuten kirkkaanpunaiset hiukset.

Tiistai: Päivä jolloin laitettiin toistemme hiukset kuntoon, sillä maanantaina ei näyttöjutn vuoksi sitä keritty tekemään. Tein taas monisävyvärjäyksen, jossa tyveen laitettiin tumma kestoväri ja pituuksiin ja latvoihin lähes yhtä tumma kevytväri, sillä väri tukassa oli jo aika hyvä ja siihen haluttiin vain eloa. Lisäksi tehtiin vaaleita raitoja marmoroimalla eli vaalennusainetta värin päälle.

Keskiviikko: Päivä meni työtilja ja kärryjä siivotessa. Tein myös leikkauskokeen nuken päähän. Olin viimeisenä ja jouduinkin jäämään pidemmäksi aikaa kuin muut, mutta en joutunut varsinaisesti leikkaamaan, ainoastaan näyttämään miten ja missä järjestyksessä leikkaus tehtäisiin. Tarkoituksena tässä oli katsoa että tekijällä on oikeat ja mahdollisimman ergonomiset työasenniot ja selkeys siitä, miten tietty perusleikkaus tehdään.

Torstai: Meillä oli vain joulujuhla ja puuron syömistä. Saatin koulusta myös lahjaksi Eat pray love -pokkarit, jotka on varmaan tulleet joittenkin tuotetilauksien yhteydessä. Joulujuhlassa olenkin viimeksi mielestäni ollut yhdeksännellä luokalla, joten en muistanut ja tajunnut että joulujuhlaan pitäisi pukeutua jotenkin hienosti. Juhla itsessään kesti kuitenkin vain puoli tuntia niin en kai minä mitenkään kauhean väärässä voinut vaatevalinnassani edes olla.

Nyt alkaa loma ja sitä on odotettukin. En edes muista milloin minulla viimeksi olisi ollut loma, jolloin ei oikeasti tarvitse tehdä mitään tai stressata mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...