torstai 1. joulukuuta 2011

Kuudestoista kouluviikko

Viikko oli lyhyt, sillä opettajilla oli loppuviikosta leikkauskoulutus ja meillä kaksi etäpäivää sen johdosta.

Maanantai: Ei mennyt ihan putkeen. Jos vaikka aloitetaan siitä, että paikallisbusseissa on ilmeisesti vuoroja, jotka vaihtavat linjaansa asiakkaan näkökulmasta kesken kaiken. Niinpä sitten kuljin Tikkakoskelle kun piti päätyä Viitaniemeen...Kiitos vaan. Ei niin etteikö mua olisi haitannut olla melkein kaksi tuntia pois koulusta aamulla, mutta ärsyttää, että mun olisi pitänyt tajuta että puoli kahdeksalta pysäkin ohi kulkee kaksi saman linjan bussia, joista toinen vaihtaa linjaa keskustassa ja toinen jatkaa normireittiään. Tämä kaikki olisi pitänyt tajuta jostain pienestä "keskusta"-pahvikyltistä.

Kun lopulta pääsin kouluun, kokeiltiin Goldwellin Elumen-värejä, jotka on jonkinlaisia suoravärejä. Ei tällä kokemuksessa yhtä intensiivisiä kuin esim. Stargazerit.

Tiistai: Asiakaspalvelupäivä tarkoittaen sitä, että sain viimeinkin ihan oman asiakkaan ja leikkasin pitkästä aikaa yhdet miestenhiukset. Loppupäivästä Goldwellin väriteoriaa.

Keskiviikko: Kokeiltiin poistaa Elumen-värikokeiluja, mutta eihän se mihinkään lähtenyt, juuri ja juuri ehkä haalistui, mutta ei sitäkään merkittävästi. Tylyä näissä väreissä on mun mielestäni se, että valmistajat sanovat tämäntyyppisten värien lähtevän hiuksista pois, mutta eipä lähtenyt edes valmistajan omalla värinpoistoaineella. Loppupäivästä tehtiin haudehoidot asikkaille, joilla oli ihan uskomattoman pitkät ja paksut hiukset.

Torstai: Ei varsinaisesti ollut koulua, mutta lupauduin opettajan hiusmalliksi, joten istuin koululla kahdesta kuuteen.

2 kommenttia:

  1. Heips ! Kuulostaa hyvältä toi sun kertomus siitä että Elumen ei hevillä lähde hiuksista pois, koska olen itse just ajatellu lopettaa noiden hapetteellisten kesto- ja kevytvärien käytön, Elumenista olen kuullu paljon hyvää, siin ei oo pahamaineista PPD:tä, mutta jotku on valittanu että ei tartu kovinkaan hyvin tyveen ja muutenki joutuu ehkä varjäämään 2 kertaan jos meinaa että väri pysyy - Mutta jos noin hyvin pysyy, niin taidanpa tilata Elumenia.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tällä kokemuksella mikä mulla on ja mitä olen kuullut niin Elumen tosiaankin lähtee aika heikosti, joko leikkaamalla tai jotkin sävyt vaalennusaineella, mutta ei todellakaan Elumenin omalla värinpoistajalla. Pohjan tosin täytyy olla todella vaalea jos haluaa niitä kirkkaimpia sävyjä. En ole päässyt kokeilemaan miten hyvin Elumen pysyy ilman valmistajan omaa "kiinnittäjää", joten ei välttämättä kannata unohtaa sitä. :) Mistä muuten meinasit tilata?

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...