perjantai 2. joulukuuta 2011

hakusanoja

Välillä ei voi kuin ihmetellä Googlen hakuehdotuksia tai ihmisten kielellistä osaamista. En niinkään ihmettele sitä että näillä hakusanoilla jonkun blogiteksteistäni on aina löytänyt, mutta ihmettelen joissakin sitä, mitä etsijä on yrittänyt saavuttaa, esim näillä:
tylsä veitsi Joo, veitset tylsyy joskus ja sen kyllä huomaa kun niin käy. Osan veitsistä voi tässä tilanteessa teroittaa esim. teroituspuikolla tai sellaisella idioottivarmalla teroituslaitteella. Sahalaitaisia veitsiä ei kuitenkaan voi teroittaa. Jos taas oli puhe niistä ruokailuun käytetyistä veitsistä niin ei ehkä kannata ostaa kotiin niitä tylsimpiä alunperinkään tai välillä joutuu ehkä hankkimaan uusia muutenkin. ;) Itselläni on ruokailussa käytössä Iittalan Mangot enkä suosittele niitä kyllä kellekään, niissä on enemmän huonoja kuin hyviä puolia. Niistä saatan joskus kertoa lisää.

liian pitkät lahkeet Vähän sama juttu kuin edellisessä. Liian pitkät lahkeet nyt on aika henkilökohtainen juttu ja jos niitä haluaa lyhentää, sen voi tehdä itse tai viedä ompelijalle. Välttämättä en uskaltaisi tässä asiassa luottaa naapuriin, tyttö-/poikaystävään tai edes jc:n lyhennyspalveluun. Ne fakut voi mennä pilalle huonosti tehdystä lyhennyksestä, kannattaa siis lyhennyttää jollain joka tietää mitä tekee. Itse sanoisin että vähän liian pitkä on joka tapauksessa parempi kuin vähän liian lyhyt.

otsaan olevat letit Ymmärrän mitä etsijä tällä hakee, mutta jotain meni ehkä kirjoittajalta ohi.

"kengät märkänä" Nyrkkisääntönä on, että jos kenkä kastuu ulkopuolelta ei ole mitään hätää, mutta sitten kun se kuravesi menee kengän sisäpuolelle niin kengät (esim. lenkkarit) on yleisesti ottaen pilalla, sillä ne ei vaan meinaa kuivua nätisti, joten ne alkavat haista ja ne saattavat pilata vaikkapa sen pahvisen(!) sisäpohjan niistä sadan euron lenkkareista...

sakset kampaajan kampaajansakset tuottaa myös tulosta (esim. Biltema 4,29e ja Clas Ohlson 14,95e) en silti leikkais kummallakaan edes paria kaksihaaraista. Saksia en yleensäkään haluaisi ostaa sokkona netistä vaan ne nyt on päästävä kokeilemaan ensin. Jos mun nyt pitäis ostaa ihan ensimmäisiä saksia niin valitsisin ehkä toisin kuin alkusyksystä. Vaikka mun omat sakseni leikkaavat hyvin ja osa muista saksista tuntuu jopa rikkinäisiltä niiden jälkeen niin niissä on mun mielestä ongelmana niiden muovinen päällyste, jonka takia hiukset lähtee aika nopeasti liukumaan terältä pois. Samaa ei tapahdu esim. koulussa käytössä olevissa halvahkoissa Jaguareissa, joissa on mattainen metallipinta. Ekoiksi saksiksi ostaisin ehkä nämä jos olisin tosissani. Saksia myydään toki myös Suomessa, mutta yleensä ne myyjät ovat tukkuja, jotka myyvät vain yrityksille ja alan opiskelijoille.

Tällaisia juttuja tällä kertaa.
p.s. on taas se aika vuodesta kun mulle tulee huijattu olo siitä, ettei uv-mekko tarkoitakaan uv-valossa hehkuvaa mekkoa vaan tylsästi uuden vuoden illaksi tarkoitettua mekkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...